Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik ebay a jobb? A ".com"...

Melyik ebay a jobb? A ".com" vagy ". co. Uk"

Figyelt kérdés
Ti melyekről szoktatok rendelni?

2016. febr. 17. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy ugyanaz a kettő? :D

Más a nyelvi beállítás, más picit a dizájn, meg néhány működés, de ugyanazok az áruk találhatóak meg minden oldalról :D

2016. febr. 17. 13:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem, nem tudtam :D ezért kérdeztem h melyik a jobb, mivel egyik ismim mondta h ő mindig az angolról szokott rendelni. Hát mondom, én meg a .com-ról

Ezert nem értettem h vajon mi lehet a különbség?

Árban is ugyan az a 2 oldal?

Egyik dollár másik font..

Akkor csak lehet eltérés nem?

2016. febr. 17. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Az angol oldal nyilván angol embereknek van kialakítva, ott fontban írják az árakat, a .com oldalon általában dollárban. De alapvetően minden terméknek egy egységvalutában van tárolva az ára, és arról kerül az egyes pénznemekre átváltásra. Teljesen mindegy, honnan rendelsz, mert ugyanonnan rendelsz. Olyan, mintha ugyanabban a gyorsétteremben két különböző pultnál rendelnél kb :D
2016. febr. 17. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az számít, hogy honnan fogják szállítani a terméket, pl. EU-n belülről vagy kívülről, a vámok és az ÁFA miatt.
2016. febr. 17. 18:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat :)

Ment a zöld kéz 👍

2016. febr. 17. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a ketto apro kulonbsegekkel. Pl. volt, hogy az .com-rol rendeltem valamit (ausztral dollarban tettek fel), es amikor reklamaltam vmi miatt, ugyanazzal a usernevvel az ausztal aloldalra kellett belepnem, mert ott nyitotta azt a case-t.

A masik kulonbseg, hogy ha .com-on vagy, akkor csak a US dollarban megadott dolgokat tudod betenni a kosarba, a tobbi valutat csak egyesevel tudod megvenni (a "buy it now" gombbal). A tobbi oldalnal meg gondolom forditva.

@gravi_t: ez igy nem pontos, szerintem az Amazonnal kevered! Az ebay-nek alapvetoen nincs sajat raktarkeszlete, az eladok meg a megadott postazasi cimed alapjan szamitjak a koltsegeket (afa, vam, szallitas).

2016. febr. 18. 02:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az ebaynél nem az számít, hogy mi a vége, hanem hogy az eladó honnan szállít, úgy értettem.
2016. febr. 18. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!