Melyik ebay a jobb? A ".com" vagy ". co. Uk"
Ugye tudod, hogy ugyanaz a kettő? :D
Más a nyelvi beállítás, más picit a dizájn, meg néhány működés, de ugyanazok az áruk találhatóak meg minden oldalról :D
Nem, nem tudtam :D ezért kérdeztem h melyik a jobb, mivel egyik ismim mondta h ő mindig az angolról szokott rendelni. Hát mondom, én meg a .com-ról
Ezert nem értettem h vajon mi lehet a különbség?
Árban is ugyan az a 2 oldal?
Egyik dollár másik font..
Akkor csak lehet eltérés nem?
Köszönöm a hasznos válaszokat :)
Ment a zöld kéz 👍
Ugyanaz a ketto apro kulonbsegekkel. Pl. volt, hogy az .com-rol rendeltem valamit (ausztral dollarban tettek fel), es amikor reklamaltam vmi miatt, ugyanazzal a usernevvel az ausztal aloldalra kellett belepnem, mert ott nyitotta azt a case-t.
A masik kulonbseg, hogy ha .com-on vagy, akkor csak a US dollarban megadott dolgokat tudod betenni a kosarba, a tobbi valutat csak egyesevel tudod megvenni (a "buy it now" gombbal). A tobbi oldalnal meg gondolom forditva.
@gravi_t: ez igy nem pontos, szerintem az Amazonnal kevered! Az ebay-nek alapvetoen nincs sajat raktarkeszlete, az eladok meg a megadott postazasi cimed alapjan szamitjak a koltsegeket (afa, vam, szallitas).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!