A kérdésem nem bántó szándékú, csupán érdeklődő. Nem lenne egyszerűbb mások megalázása, rossz hírét keltése és ok nélküli verbális, lelki bántalmazása helyett inkább tenni azért valamit, hogy a ti életetek is jobb legyen?
Figyelt kérdés
A kérdésem elsősorban az irigy emberekhez szól,de más véleményét is szívesen meghallgatom.Az az igazság,hogy a kérdés nem velem kapcsolatban merült fel bennem,hanem úgy általánosságban véve.Az irigység senkinek semmit jót nem hozhat.Én legalábbis nem tudom elképzelni,hogy egy negatív érzelem pozitívan hasson bárkire is.2016. jún. 4. 21:45
1/5 anonim válasza:
Mások megalázása sokkal, könnyebb ettől elégül ki a kicsinyes lelki világuk :D
2/5 Sunshinedoll válasza:
De.
Viszont az ilyen emberek nem szeretnek tenni semmit azért, hogy jobb legyen az életük.
3/5 A kérdező kommentje:
Meglehet,viszont éppen ezért vagyok boldog,hogy én nem tartozom közéjük.Valahogy boldogabb az életem,ha csak a saját életemmel foglalkozom. :P
2016. jún. 4. 22:08
4/5 anonim válasza:
Igazából mindenkinek boldogabbnak kellene lennie,hogyha a saját életével foglalkozik,csak lehet félnek a saját életükkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!