Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért én vagyok a rossz mert...

Miért én vagyok a rossz mert nincs bennem megfelelési kényszer?

Figyelt kérdés

Próbálok saját magam szerint élni de mindig én szívok mert masok bele akarnak szólni, nem adok rá de krvra idegesít hogy minden erről szól, nem bírják felfogni hogy ezzel a sok elvarassal csak elhidegitenek maguktól. Én sem mondom meg a másiknak hogy mit csináljon nem vagyok diktátor de akkor elvárható szerintem hogy rajtam se próbáljon diktatoroskodni senki. Gondolom ezek az emberek más véleményétől függenek de az nem azt jelenti hogy mással meg kell tenniük az hogy ők ilyen hülyék az az o bajuk de engem hagyjanak vele. Én nem szégyellek semmit amit én csinálok már leirtam hogy nincs bennem megfelelési kényszer.

L

2016. máj. 15. 12:57
 1/4 eznemlényeges ***** válasza:
Én sem szégyellek semmit, nem érzek cikinek semmit, amit csinálok, hiszen tudatosan csinálok szinte mindent, legalábbis próbálok. És azért te vagy a rossz mert más vagy,máshogy viselkedsz, nem vagy olyan mint ők.
2016. máj. 15. 13:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Na meg külsőleg belsőleg el tudom magam fogadni de más kiakarja vetíteni rám a saját önbizalom hiányát pl. "izmositani kene a lábadat meg a fenekedet" és az illető érzi magát rosszul a bőrében

Mindenki nyavajog milyen szrul nez ki de ahelyett hogy magukba tennének rendet ahelyett inkább ezeket a szövegeket nyomják"gebe modellek" " deszka lányok" "de csúnya az a lány ott(pedig sokkal szebb) "

2016. máj. 15. 13:07
 3/4 eznemlényeges ***** válasza:
Meg én régen nem szerettem a testem, mivel nagyon gyenge voltam, nekiálltam edzeni, és most már jól érzem magam.Nem értem hogy nem lehet elfogadni pl. a személyiségedet. Van pár osztálytársam, akik visszahúzódóak, s ezt nem tudják elfogadni, folyamatosan próbálnak tenni ellene, de ha ilyen a jellemük, azt kb. nem lehet, vagy csak nagyon nehezen lehet megváltoztatni.
2016. máj. 15. 13:44
 4/4 anonim válasza:

Szerintem jó, hogy ilyen vagy. Én ennek a szöges ellentéte vagyok, de nagyon szeretnék túljutni ezen az állandó megfelelési kényszeren. Örülj neki, hogy önmagad tudsz lenni!

17/L

2016. máj. 15. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!