Miért én vagyok a rossz mert nincs bennem megfelelési kényszer?
Próbálok saját magam szerint élni de mindig én szívok mert masok bele akarnak szólni, nem adok rá de krvra idegesít hogy minden erről szól, nem bírják felfogni hogy ezzel a sok elvarassal csak elhidegitenek maguktól. Én sem mondom meg a másiknak hogy mit csináljon nem vagyok diktátor de akkor elvárható szerintem hogy rajtam se próbáljon diktatoroskodni senki. Gondolom ezek az emberek más véleményétől függenek de az nem azt jelenti hogy mással meg kell tenniük az hogy ők ilyen hülyék az az o bajuk de engem hagyjanak vele. Én nem szégyellek semmit amit én csinálok már leirtam hogy nincs bennem megfelelési kényszer.
L
Na meg külsőleg belsőleg el tudom magam fogadni de más kiakarja vetíteni rám a saját önbizalom hiányát pl. "izmositani kene a lábadat meg a fenekedet" és az illető érzi magát rosszul a bőrében
Mindenki nyavajog milyen szrul nez ki de ahelyett hogy magukba tennének rendet ahelyett inkább ezeket a szövegeket nyomják"gebe modellek" " deszka lányok" "de csúnya az a lány ott(pedig sokkal szebb) "
Szerintem jó, hogy ilyen vagy. Én ennek a szöges ellentéte vagyok, de nagyon szeretnék túljutni ezen az állandó megfelelési kényszeren. Örülj neki, hogy önmagad tudsz lenni!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!