Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek neki?
Figyelt kérdés
Előkészítőn szoktam vele találkozi, ami hetente 1x van. Amikor beszél mindig végig futtatja a tekintetét a termen. Igazából szeret szemkontaktust létesíteni az emberekkel. De mindig megállapodik rajtam a tekintete. Régebben feltünőbb volt, (viszonylag, nálam ez 6-7mpt jelent) sokáig néztünk egymás szemébe-sokszor, de mostanában ez rövidebb ideig tart (2-3mp). Pl. múltkor amikor belépett a terembe, rögtön rám nézett, vagy ha valami viccet mesél, akkor is rögtön rám néz, ill. ha én jövök vissza a terembe, akkor is találkozik a tekintetünk. Viszont nem tudom eldönteni, hogy tetszhetek-e neki, vagy mindez azért van mert én is szeretek szemkontaktust tartani, így amikor rám néz én is őt nézem:D. Tudom, hogy ilyen kevés információból, kb. lehetetlen megállapítani, de érdekelne a véleményetek. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat. Elnézést ha kissé érthetetlenül fogalmaztam. 18/L2017. nov. 25. 19:44
3/10 anonim válasza:
Lehetséges. Szoktál vele beszélni? És ha szoktál akkor, hogy látod mert ha mi lányok a kiszemeltünkel beszélünk jobban szorongunk és izgulunk.
6/10 anonim válasza:
Szerintem igeeen. Ha rádnéz amikor mesél valami viccet, akkor az lehet azért mert az érdekli a legjobban te mit reagálsz. Szoktatok beszélgetni?
7/10 anonim válasza:
Nem biztos, de nagyon valószínű.
8/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy ennyi információból tényleg nehéz megmondani, mert a szemkontaktus még nem minden. Ha sokat néz téged, akkor jó eséllyel felkeltetted a figyelmét. Másokat mennyi ideig szokott nézni? Beszéltetek már valamennyit? Akár pár szót... sokat le lehet venni a hangsúlyból és a testbeszédből.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:) Nem sokat, csak pár mondatot beszéltünk idáig. Az a baj, hogy nrm tudom mire kellene figyelnem, hogy ki tudjak szűrni valamit a testbeszédéből. Másokat maximum 1-2mp-ig szokott nézni.
2018. febr. 6. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!