Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek neki? Nám bánnám meg késöbb? Összeillünk?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszuk nekem egy srác a buszról. Ugyan abba a koleszba vagyunk. (A kolesz koedukált ez igy jön össze) Kb annyit tudunk egymásról hogy hogy hívják a másikat de ö az se biztos hogy tudja a nevem.(nem ismerjük egymást) A buszon néha engem néz. Ő tök magas én pedig tök pici vagyok. Ő is 9 es meg én is 9.es vagyok. Egyesek szerint összeillünk de vannak akik szerint nem. De én nem vgyok benne bisztos hogy tetszem neki.
Fontos dolog!!!
A szükeim nem engedik hogy pasizzak.
Ui: legutóbb amikor jöttünk be a koleszba sorbaáltam hogy aláírjam a papírt hogy itt vagyok
Ö ott állt melletem és nagyon figyelmesen nézte végig hogy hogy és hol irom alá.Amiután elmentem arréb vagy 3métert még rám pillan
2017. nov. 19. 23:44
1/1 anonim válasza:
Az hogy össze illetek e ennyiből nem fog kiderülni. A magasság nem számít. Előfordulhat hogy tetszel neki. Ha már így felfigyelt rád, néha néz stb akkor szerintem legközelebb oda mehetnél hozzá:) nem lenne gáz egyáltalán hiszen nem vadidegen. Legközelebb ha látod buszon akkor menj oda hozzá,köszönj rá, legyél közvetlen, kérdezgesd h miujság stb...Aztán a többi jön magától. Egyébként nekem hasonló szerelmi sztorim van saját életemből:D nálam is csak ilyen bámulgatásokkal kezdődött aztán most már lassan járunk,bár elég bonyolult XD Ha esetleg dumálnál erről akkor írj nyugodtan:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!