Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan kéne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kéne csinálnom? Megérné? Tetszhetek neki?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszuk nekem egy srác a buszról. Ugyan abba a koleszba vagyunk. (A kolesz koedukált ez igy jön össze) Kb tudjuk hogy ki kicsoda de nem ismerjük egymást. A buszon mundig engem néz. Ő tök magas én pedig tök pici vagyok. Ő is 9 es meg én is. Egyesek szerint összeillünk de vannak akik szerint nem. De én nem vgyok benne bisztos hogy tetszem neki.

Fontos dolog!!!

A szükeim nem engedik hogy pasizzak. 15L

2017. nov. 4. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Megint teeeeeee?(
2017. nov. 4. 12:49
 2/2 anonim ***** válasza:

" Egyesek szerint összeillünk de vannak akik szerint nem."

Ezt mi alapján mondják? Ez kva szót nem szóltatok egymáshoz, mi alapján illetek össze? Ránézésre? Jobb,ha már most megtanulod, nem az illik össze a másikkal, akivel jól mutatnak egymás mellett. Így a kirakati bábukat szokták összeválogatni egymás mellé.

Neked nem kell semmit csinálnod. Ha akar valamit, akkor lép. Pasiznod tényleg nem kell, fogadni egy fiú közeledését, amennyiben úgy látod, megéri, miért ne? A kettő nem ugyanaz. A pasizós-nyomulós csajok taszítóak, arra ne is szokj rá.

2017. nov. 4. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!