Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne csinálnom? Tetszhetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom? Tetszhetek neki?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszuk nekem egy srác a buszról. Ugyan abba a koleszba vagyunk. (A kolesz koedukált ez igy jön össze) Kb annyit tudunk egymásról hogy hogy hívják a másikat de ö az se biztos hogy tudja a nevem.(NEM ismerjük egymást) A buszon néha engem néz. Ő tök magas én pedig tök pici vagyok. Ő is 9 es meg én is 9.es vagyok. De én nem vgyok benne bisztos hogy tetszem neki.

Fontos dolog!!!

A szükeim nem engedik hogy pasizzak. A családban mindenk kesőn kezdte. A nővérem is 18 éves volt amikor lett az első barátja.

Ui: legutóbb amikor jöttünk be a koleszba sorbaáltam hogy aláírjam a papírt hogy itt vagyok

Ö ott állt melletem és nagyon figyelmesen nézte végig hogy hogy és hol irom alá.Amiután elmentem arréb vagy 3métert még rám pillantott és én is rá.

Koleszos avatón sokat néztem de nem hiszem hogy ő figyelt volna hogy hol vagyok.

2017. nov. 22. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ülj le mellé a buszon :) és kezdj el vele beszélgetni.. a többi kiderül :)
2017. nov. 22. 23:25
 2/4 anonim válasza:

Az jó ötlet hogy leülsz mellé

Beszéljetek, ismerd meg

2017. nov. 23. 09:42
 3/4 A kérdező kommentje:
De én nem merek beszléni vele
2017. nov. 23. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor majd helyetted valaki megismerkedik vele. Akkor szenvedhetsz sokaig...
2017. nov. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!