Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen hamar túltette magát?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hamar túltette magát?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátnőmmel (14/l, 16/f) én még mindig nagyon szeretem őt és nem tudok nem rá gondolni, nem tudom elfelejteni őt.

Más lánnyal elképzelni sem tudok semmit.

Két évig voltunk együtt, de ő szakítás után egy hónappal más fiúba volt szerelmes. Nagyon hűséges normális lány és nem kavar mindig mással.

Ennyi lett volna neki ez a két év? Lehet nála még valami esélyem?

2017. nov. 19. 16:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnos, ha már szakításkor az egyik fél mindig több ideig fog szenvedni, ez nagyjából így van rendjén, sajnos, fájdalmak árán. Rendszerint az a fél az, aki meglett bántva, igazi érzelmekkel szerette a párját.

Igen elég pocsék érzés, ha ilyen hamar túllépnek rajtad.

Én másfél évig voltam egy lánnyal, szakított velem igazából nevetséges dologért és módon, azóta már 2. kapcsolatában van. (tehát két hapsival is volt már utánam)

Szóval igen, létezik, hogy ilyen hamar tovább lépett. Öcskös, hogy van e esélyed? Ha másba szerelmes már, akkor szerinted? :)

Fel a fejjel, nehéz lesz, de lépj te is szépen lassan tovább, de adj magadnak időt.

22/F

2017. nov. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!