Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú azt írja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú azt írja, hogy belátja, hogy nem passzolunk egymáshoz, akkor már túltette magát rajtam?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon sokáig kitartóan udvarolt nekem, pedig többször is megmondtam, hogy nem lehet köztünk barátságnál több, kemény voltam, nem hagytam hogy reménykedjen, tudtam hogy így a legjobb neki. Nagy nehezen lemondott rólam. Több hónapig nem láttam és most írt,hogy már továbblépet és utólag belegondolva belátja, hogy nem passzolunk egymáshoz és külön megköszönte hogy olyan keményen utasítottam el és nem hitegettem. Azt is hozzátette, hogy sokkal rosszabb lett volna, ha összejövünk és csak utána vesszük észre,hogy nincs keresnivalónk egymás mellett, sok szenvedéstől megkíméltük magunkat. Egy faluban lakunk, így úgyis találkozunk ,megbeszéltük hogy innentől barátok leszünk, nem fogunk egymás nyakán lógni, de kerülni sem kell egymást.

2016. okt. 30. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen
2016. okt. 30. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. okt. 30. 11:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél hallani? Hogy titokban vizesre sírja a párnáját, és csak fájdalmat akart okozni ezzel a levéllel? Hát nem, bogaram! A pasik nem nők, ne kombinálj, és ne képzelj semmi mögöttes szándékot a tetteikbe, vagy a szavaikba.
2016. okt. 31. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!