Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhetne-e így egy kapcsolat, ha olyan lánnyal jönnék össze, aki külsőre, testileg egyáltaln nem kelt bennem vágyat, vonzalmat, de jellemre nagyon passzolunk egymáshoz?
Mi ez az alfa-béta-omega? Mindig megmosolygom ezeket a butaságokat (ki ne fejtsd!).
Mostanában különben is a páwák "viszik" el a lányokat. :)
"Szóval nekem ez jutott, úgy néz ki, próbálom megbékíteni magama gondolattal azátn lekapok egy csúnyácska, túlsúlyos, magányos lányt és hadd legyen szebb élete neki is."
Ez szép gesztus, még meg is szeretheted. A test meg olyan, hogy hozzá lehet szokni. Mindkét irányba- a nagyon vonzóra ráunni, a nem vonzót megkedvelni.
De azért én a helyedben átgondolnám.
Adjatok egy karót... xD
Ha egyáltalán nem akkor hagyd, de ha csak van benne olyan ami kevésbé tetszik a többi meg jó akkor miért ne.
én voltam nem is egy olyan pasival akinek a természetét, személyiségét nagyon kedveltem. össze is jöttem velük de nem bírtam ki 2-3 hétnél többet.
nem bírtam hogy mikor megölel ott gyűrűzik a hája, hogy mikor megcsókol ott irritál a kecskeszakálla mikor én gyűlölöm a kecskeszakállat
nem bírtam hogy minden nap ugyanazt a pólót hordta
nem bírtam hogy egyszerűen nem tetszett a feje és el kell viselnem hogy ez a wáááááá fej félpercenként a számhoz közelítsen...
randikon folyton láncdohányoztam hogy ne csókoljanak meg
valakinél működik és megszokja a másikat de én hiába szeretem a belsőt ha taszít a külső
úgyhogy akkor inkább vagyok egyedül
egy béta csaj :D
Én ha külsőre undorodom egy nőtől és nem hogy vágyat, de semmiféle vonzalmat nem kelt bennem azt inkább hagynám.
Ha ezen múlt volna a szüzességem akkor inkább maradtam volna szűz.
# 4
Köszönjük az őszinte választ, nagyon pozitív (komolyan írom), hogy egy nő végre nem a "külső nem számít, csak a belső" kamuszöveget nyomja, ahogy a csövön kifér. :)
Én is úgy értettem, hogy ha a kérdező számára legalábbis elfogadható a lány külseje. Szóval, bár annyira nem vonzódik, de legalábbis nem undorodik.
Ilyen esetben lehet esélyes, hogy "hozzászokik", megkedveli.
Vmi olyasmi mondás is van erről, hogy ha közel mész a széphez, csúnya lesz. Ha közel a csúnyához, megláthatod a szépet benne.
Bár nem a legtalálóbb. :)
Akkor semmi esetre sem tedd!
Én sem tudnám megtenni.
Nem is kerültem ilyen helyzetbe, csak egyszer. Személyiségre nagyon vonzó "lett" volna a másik, illetve valami benne, és próbáltam rávenni magam, hogy testileg is vonzónak találjam.
De ami nem megy, az nem megy. :)
Neked szerintem inkább mentális bajod van, mint testi.
Akkor fel sem állna szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!