Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mit gondoltok?
Figyelt kérdés
fiuk mit gondoltok az olyan lanyokrol aki esetleg csak sexet vagy ilyen dolgokat akar egy fiutol ??2012. júl. 11. 14:49
1/27 anonim válasza:
Egy k*va aki csak arra hajt!! Én egyből dobnám
2/27 anonim válasza:
Ha épp én sem akarok többet, akkor jöhet!
4/27 cunoo válasza:
szerintem ha a fiuknal ez a meno a lanyok is csinalhatjak.csak igy nagyon kicsi a valoszinusege h megtalalod eleted szerelmet. mintsem ha probalnal ismerkednni nagyobb erre az esely.de attol fugg neked mi szamit.a sex vagy a szerelem. az elejen minidg a sex gyoz
7/27 anonim válasza:
Nehezen kötelezi el magát, és csak használni akarja a fiúkat. Emellett, nem kapcsolatfüggő, magasról tesz mások véleményére, és előfordulhat, hogy igényes.
Nem lehet "megvenni" azzal, hogy a fiú elkötelezi magát neki.
Bármikor dobhatja a fiút.
Tehát, a fiúnak nem egy életbiztosítás.
Valószínűleg teljesítenie is jobban kell ilyenkor, mintha a csaj "bármit" megtenne, hogy tartós barátja legyen.
9/27 anonim válasza:
és miért is ku*va? az tök normális dolog hogyha egy fiúnak épp nincs kapcsolata és alkalmi kapcsolatokkal elégíti ki az igényeit, de ha egy lány csinálja akkor ku*va? itt papol mindenki hogy XXI. század meg haladj a korral de ugyan olyan begyöpösödött itt mindegyik mint öreganyám.. komolyan mondom szánalmas..
10/27 anonim válasza:
ennek a kérdésnek nem sok értelem van
nincs ilyen lány, vagy ha van is az bányarém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!