Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mit gondoltok?
Figyelt kérdés
fiuk mit gondoltok az olyan lanyokrol aki esetleg csak sexet vagy ilyen dolgokat akar egy fiutol ??2012. júl. 11. 14:49
11/27 anonim válasza:
Egyik barátnőm ilyen. Gyönyörű, de nem akarja magát elkötelezni senkinek. Megértem. :)
12/27 A kérdező kommentje:
he igen is van es nem vagyok banyarem nem vagyok egy tehen sot meg szellemi fogyatekos sem vagyok csak ahogy mondtak nem akarom lekotelezni magam
2012. júl. 11. 15:22
13/27 anonim válasza:
attól függ mennyit kérsz érte...:D
15/27 anonim válasza:
# 13 Mi van??? Minek fizetne a kérdező neked? A fiúk többsége bárkinek ingyen lefekszik.. "-.-
16/27 anonim válasza:
# 15 aki bejön nekik azokkal a lányok is és a fiúk sem fekszenek le ronda nővel.
17/27 anonim válasza:
15 Persze h a lányok is! Még szép hogy. :)
18/27 anonim válasza:
"# 13 Mi van??? Minek fizetne a kérdező neked? A fiúk többsége bárkinek ingyen lefekszik.. "-.-"
Azt kérdeztem hogy attól függ mennyit kérsz érte?Nem azt hogy mennyit adsz érte?:D
Mielőtt okoskodsz,győződj meg róla hogy érdemes e;D
19/27 anonim válasza:
Logikusan azt feltételeztem: te akarsz pénzt kérni érte, h csak szexre használjon a csaj.
Bocs. :D
20/27 anonim válasza:
Én szívesen megismerkednék egy ilyen lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!