Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ismeretség után mentetek fel egymáshoz a pároddal?
Pusztán arra gondolok, hogy mennyi idő után engedtétek be a kis "magánszférátokba", nem az ágybabújásra gondolok. Kivételesen :)
Hány hét/hónap ismertség illetve randi után?
Az első pillanattól kezdve beengedtem a belső szférámba (lelki). Két hét ismeretség után, hívtam el először magamhoz. Két órára rá már rajta voltam. :)
22/F
Szeretem a bevállalós nőket. Több ilyen kellene! :)
Nekem. Olyan 1 het szokott lenni.
Addig inkabb csak ismerkedunk. Randizgatunk itt ott amott :)
18/f
Nagyjából a második randin vitt el magához. Vagy a harmadikon. Már nem is emlékszem. De egy héttel a megismerkedésünk után. Esetemben ezt viszonozni nehezebb volt, akkor még kollégiumban laktam, nyilván a szobatársaimat abban a pöttöm kis szobában nem akartam az új szerzeményemmel (höhöhö) zaklatni. Miután nyár lett és ők hazamentek, na, akkor volt ott először. De utána is ritkán jártunk oda, nyilvánvalóan kényelmesebb volt nála lenni.
22/l (és 29/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!