Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is teljesen meggyilkolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is teljesen meggyilkolta az önbizalmát a társkeresésben a kopaszodás? Van akinek elején igen, aztán valahogy túltette rajta magát?

Figyelt kérdés

Nekem régen tök jól ment az ismerkedés/csajozás, de a kopaszodás teljesen elvette az önbizalmamat, sőt az egész szociális életemet lerombolta.

Már túl vagyok egy hajbeültetésen ami borzalmas volt, baromi drága, 4 hétig semmit nem tudtam utánna csinálni, és 1 évig kellett várni az eredményre de még mindig nem vagyok elégedett.

Kompenzálásként nagyon kigyúrtam magam (8 éve gyúrok ,de az utolsó 4 évben minden szabadidőm erre megy el, van hogy napi 2X edzek)

Próbáltam mindenen változtatni a külsőmön amin lehetett, szolárium, öltözködés, ezer millió ápolási cucc, de semmi.

Egyszerűen már belebetegszem, rossz érzés a tükörbe nézni.

2016. nov. 21. 21:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szimplán hülye vagy, már ne is haragudj. NEM a testeddel kéne foglalkoznod - tök feleslegesen kompenzálsz, amúgy -, hanem fejben rendet tenni.

A párom is kopaszodik, és?! Pont nem érdekel - ha olyanja van, akkor lekapja, ha nem, akkor látszik rendesen -, mert szeret, tisztel és igazi férfi!, nem picsog felesleges baromságokon.

2016. nov. 21. 21:45
 2/12 A kérdező kommentje:

Lehet hogy túlzásba viszem, de úgy érzem hogy a mai világban a külső baromi fontos.

Egyszerűen úgy látom hogy a szép embereknek sokkal jobban bejön az élet, és nem csak a társkeresésben.

2016. nov. 21. 21:52
 3/12 anonim ***** válasza:

Én például irtózom a emberektől, a kopaszoktól is.

Deintellektussal, számomra kedvező személyiséggel meggyőzhető lennék.

2016. nov. 21. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:
*kigyúrt emberektől
2016. nov. 21. 22:01
 5/12 anonim ***** válasza:
2016. nov. 21. 23:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem is a testépítés a hobbim, már 15 éve, így elég jól értek hozzá, ezért ezzel kezdem.

A gond az, hogy 8 éve csinálsz valamit, amiről fogalmad nincs.

Napi 2-szer edzel, minek???

Ha ilyen butaságokat csinálsz az élet más terültein is, akkor ne csodálkozz, hogy nem szeretsz tükörbe nézni.

A fejedben rakjál rendet, ez a legfontosabb!

2016. nov. 21. 23:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Utolso! Szinten zenesz, napi 2x minek edzi? De valoszinuleg potcselekves.

Kerdezo! Told le kopaszra az egeszet. Jol tud kinezni az is.

2016. nov. 22. 03:32
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a semmit nem értek a dologhoz megjegyzést, te is biztos 105 KG fölött vagy 11%-os TZS-al 48-as karral ;)

nem erről szólt a kérdés, és ebben igazán nincs szükségem segítségre, mivel nemzetközi eredményeim is vannak, és profi edzőkkel dolgozom együtt.

az más kérdés hogy nem feltétlenül áldoznám minden szabadidő erre, és többet élnék, ha elégedett lennék a külsőmmel.

2016. nov. 22. 09:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor is prioritásbeli problémák vannak.

HOGY élhetnél, mikor minden szabadidődet lenn töltöd?

Egyébként csúnya sztereotípia, hogy a nők a kigyúrtakra buknak, mert a zöm inkább a normális alkatot preferálja.

2016. nov. 22. 10:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Na jo. Versenyzik, mashogy edz, evvan. De lenyeg a lenyeg, kedves Kerdezo: nem opcio, hogy pl teljesen kopaszra told?
2016. nov. 22. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!