Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is teljesen meggyilkolta az önbizalmát a társkeresésben a kopaszodás? Van akinek elején igen, aztán valahogy túltette rajta magát?
Nekem régen tök jól ment az ismerkedés/csajozás, de a kopaszodás teljesen elvette az önbizalmamat, sőt az egész szociális életemet lerombolta.
Már túl vagyok egy hajbeültetésen ami borzalmas volt, baromi drága, 4 hétig semmit nem tudtam utánna csinálni, és 1 évig kellett várni az eredményre de még mindig nem vagyok elégedett.
Kompenzálásként nagyon kigyúrtam magam (8 éve gyúrok ,de az utolsó 4 évben minden szabadidőm erre megy el, van hogy napi 2X edzek)
Próbáltam mindenen változtatni a külsőmön amin lehetett, szolárium, öltözködés, ezer millió ápolási cucc, de semmi.
Egyszerűen már belebetegszem, rossz érzés a tükörbe nézni.
8 évet öltél a külsődbe, holott elég lenne EGY olyan nőt találni, akit nem zavar a kopaszodás...
Az én párom is rettenetesen szenvedett a kopaszodása miatt, nekem meg kifejezetten bejön így is, hogy erősen ritkul a haja. Igen, vannak nők, akik a dús hajra buknak - nekik te sosem leszel elég jó. És vannak nők, nem is kevesen, akik meg nem a hajmennyiség alapján ítélik meg a férfiakat. Közöttük kellene inkább keresgélned.
Igen. Bár előtte sem volt, most már kb negatív az önbizalmam :)
Bár azt mondják nők hogy nem gáz mert szép fejformám van, de az ilyen lepattan rólam.
Beültetés helyett inkább hajtetoválást ajánlok, amikor hajborosta pöttyöket tetoválnak a fejedre, ami nagyon jól fedi a kopasztások, tök élethű lehet HA OLYAN CSINÁLJA AKI TÉNYLEG ÉRT HOZZÁ! Nagyon meg kell nézni kivel csináltatod, mert sok olyan is van aki úgy elcseszi, hogy sokkal rosszabb lesz mint előtte.
Persze ez csak 0-ásra letolt maradék hajjal működik, mert ha megnő akkor már látszik a kontraszt.
Én megcsináltattam a tetkót, elég jó lett, bár soha sem lesz olyan érzés mint mikor még dús volt. Sikere is van, mert sokan mondják hogy miért borotválom a fejem, amire mondom hogy mert kopaszodom, és a válasz mindig az, hogy dehát nem is kopaszodsz, tele van a fejed hajjal :)
Ja és persze jóval olcsóbb, persze nem olyan helyen amit szénné reklámoznak, mert ott nem sokkal olcsóbb a beültetés.
A tetkózás után picit piros lehet a bőr 1-2 napig, de az sem feltűnő, ezen túl semmi tennivaló nincs utána, semmi korlátozó tényező, talán csak az hogy a napfényt nem jó ráengedni, mert az csökkenti a tetoválás élettartamát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!