Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ilyen hamar túltette volna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hamar túltette volna magát rajtam?

Figyelt kérdés
1 evet jartunk a baratommal,de hiaba szeretem meg,szakitottam vele,mivel nem becsult meg. Par napig azt mondta hogy nem adja fel,kuzd ertem,am ezutan azt mindta,maradjunj akkor baratok.azt is mondta hogy szuksege van ram mert mar az elete reszeve valtam. Viszont ma arra eszmeltem,hogy instagramon bekovetett egy csomo lany, koztuk ket volt baratnojet is. Ez mit jelent? Tultette magat ilyen hamar ezen az 1 even,mikor elvileg szerelmes,vagy csak feltekennye akar tenni?

2017. júl. 26. 14:19
 1/7 A kérdező kommentje:
22L
2017. júl. 26. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyakran azért csinálják ezt az emberek, mert maguknak és az exnek is be akarják bizonyítani, hogy ők nem érdemtelenek a kapcsolatra, kár volt őket dobni, és mellesleg azonnal pótolni is akarják a keletkezett űrt.

Én is voltam már így. Ezekből tudnak kialakulni a nagyon rossz, vagy szerencsésebb esetben nagyon rövid kapcsolatok.

2017. júl. 26. 14:29
 3/7 A kérdező kommentje:
tehát egy év után neki már el is múlt a szerelem?
2017. júl. 26. 14:47
 4/7 anonim válasza:
100%

Nem, nem múlt el a szerelem. Ilyenkor nemtől függetlenül jellemző az emberekre, hogy pillanatnyi élvezeteket akarnak, pillanatnyi örömöt. Nem hosszú távú szerelmet keres, hidd el. Ezért van az, hogy hirtelen a fiúk elkezdenek sok lányismerőst gyűjteni (lájkolgatni, bekövetni), buliban megszólítani, feltűnően viselkedni, pl. beteggeli magát, hogy milyen jó a buli a skacokkal...

ez tömény pszichológia:) Mutatja a külvilágnak, neked leginkább (!), hogy mennyire el van most, és büszke. De ez csak álca. Valójában belül szenved és nincsenek rendben a dolgok.

2017. júl. 26. 15:44
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! :)
2017. júl. 26. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem túltette magát,már nem érdekled olyan szinten.
2017. júl. 26. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
*Az "élete részévé váltál" az lehet ilyen sima kényelem, meg megszokás is. Szerintem ő már elengedett téged.
2017. júl. 26. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!