Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hamar túltette volna magát rajtam?
Nagyon gyakran azért csinálják ezt az emberek, mert maguknak és az exnek is be akarják bizonyítani, hogy ők nem érdemtelenek a kapcsolatra, kár volt őket dobni, és mellesleg azonnal pótolni is akarják a keletkezett űrt.
Én is voltam már így. Ezekből tudnak kialakulni a nagyon rossz, vagy szerencsésebb esetben nagyon rövid kapcsolatok.
Nem, nem múlt el a szerelem. Ilyenkor nemtől függetlenül jellemző az emberekre, hogy pillanatnyi élvezeteket akarnak, pillanatnyi örömöt. Nem hosszú távú szerelmet keres, hidd el. Ezért van az, hogy hirtelen a fiúk elkezdenek sok lányismerőst gyűjteni (lájkolgatni, bekövetni), buliban megszólítani, feltűnően viselkedni, pl. beteggeli magát, hogy milyen jó a buli a skacokkal...
ez tömény pszichológia:) Mutatja a külvilágnak, neked leginkább (!), hogy mennyire el van most, és büszke. De ez csak álca. Valójában belül szenved és nincsenek rendben a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!