Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem keres, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres, tényleg túltette magát rajtam?

Figyelt kérdés

Az exemről van szó. Több mint féléve nem tudok róla semmit. Volt egy kis megingásom a barátom és ő közte, és nem őt választottam, akkor úgy vált el tőlem, hogy felejtsük el egymást.

Én szeretném tudni, hogy mi van vele, de nem akarom, hogy félreértse.

2013. szept. 24. 14:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Hagyd békén...
2013. szept. 24. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Hagyd békén...
2013. szept. 24. 14:59
 3/10 Lina93 ***** válasza:
Ne keresd, lehet még bántja a dolog, ne kavard fel az érzelmeit inkább, ha érdekli mi van veled, akkor keresni fog.
2013. szept. 24. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
minek keresne téged? semmi közötök sincsen egymáshoz meg lecseréled ne csodákozzál h nem keres
2013. szept. 24. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért keresne, ha abban állapodtatok meg, hogy nem keresitek egymást?
2013. szept. 24. 15:10
 6/10 anonim válasza:
Ha voltál olyan aranyos hogy a barátod választottad helyette gondolj bele hogy tényleg szereted-e..ha igen, keresd fel de bocsánat kéréssel kezd!:)
2013. szept. 24. 17:49
 7/10 anonim válasza:
6-os vagyok csak lehagytam a végét:$ ha nem szereteted és nem szeretnél tőle többet ismét hagyd , ne kavard fel az érzéseit..:/
2013. szept. 24. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Velem is pont ez volt. Az ex mást választott, miközben velem szórakozott, de már egyáltalán nem érdekel, mint nő.
2013. szept. 24. 18:48
 9/10 anonim válasza:
19911119
2013. szept. 26. 11:41
 10/10 anonim válasza:
Nem fogod már keresni. Tudtad, hogy ha feljössz ide, úgyis mindenki le fog beszélni erről és magadat is csak ezzel nyugtatod, hogy jobb ez így. Ha akarnád keresnéd... de nem, te igazából nem akarod! Csak bűntudat, vagy szánalom miatt érzed ezt magadban.
2013. szept. 27. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!