Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ezzel a dologgal?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel a dologgal? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy van egy srác, akit a nyáron ismertem meg igazából még nem is beszégettünk csak ott dolgozott ahová beszoktam ülni strand után és épp egy barátnőmmel voltam amikor oda jött hozzánk, hogy segíthet-e nekünk és később a barátnőm megjegyezte, hogy figyel engem a srác és először azt hittem téved de többször is összenéztünk és miután este is vissza mentünk akkor is figyelt. Aztán én két hétig nem voltam és miután vissza tértünk akkor is ésszrevett csak nekem nem volt bátorságom hozzá szólni de mindig éreztem, hogy figyel csak hát akkor a szüleimmel voltam mert családi nyaralás volt de amikor egyedül voltam akkor meg csak szemeztünk és ennyi volt. A nyaralás vége előtt párnappal elment de mielőtt beszált a kocsiba még összenéztünk és ennyi. Akkor nagyon kiakadtam de tudtam a keresztnevét mert egyszer hallottam amikor szólították így amikor hazaértünk akkor megkerestem facebookon és megtaláltam így bejelöltem csak ő nem jelölt vissza így arra jutottam hogy nem ismert meg és a barátnőim is igy gondolták. Tudom, hogy nem kéne ezen agyalnom de nem tudok mit csinálni, mert zavar, hogy nem léptem semmit az ügyben.

2017. okt. 7. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen felesleges törni a fejed, mert alapból nem neked kellett volna kezdeményezni, és az, hogy nem jelölt vissza Fb-n számomra elég árulkodó, mert ha nekem tetszik egy lány akivel már többször is szemeztem, azt biztos hogy meg fogom ismerni képek alapján is..De ez persze csak az én véleményem.:)
2017. okt. 7. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 Köszi a válaszod és lehet, hogy neked van igazad mert szerintem is megkéne ismernie ha sokszor látott csak ebbe sosem mertem belegondolni:/
2017. okt. 7. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Remélem azért nem így lesz, sok szerencsét!
2017. okt. 7. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm!
2017. okt. 7. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!