Voltatok már ti is így ezzel a dologgal? Mi a véleményetek, mit gondoltok az adott helyzetről? Mit gondoltok?
Egyetlen egyszer figyeltem fel egy kb. 35-40 éves férfi csengőhangjára. Távolsági busz volt, volt rajta jó pár perui indián is, természetesen hangosan szólt a törzsi zenéjük egyikük telefonjáról. A férfi csengőhangja egész jó kontrasztot képviselt a cigányok zenéjéhez képest.
Ugyanis a német páncélos induló, a Panzerlied volt neki beállítva csengőhangnak :D
figyelj, nálunk a buszon az idősebbek még arra is rosszallóan kapják fel a fejüket, ha valakinek egyszerü csengőhagja van, vagy ha több üzenete érkezik. épp pár nappal ezelőtt láttam erre példát. a mellettem álló fiú levelezett valakivel, rendszeresen érkeztek az üzenetek, a mellette ülő öregasszony pedig úgy végig mérte...
bisztosan idegesitette.
vagy pl. várunk valahol a barátommal, és játszunk, az öregassszonyok/emberek pedig bámulnak bele a telefonunkba. nem értik, hogy nekük abban mi lehet az érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!