Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 evesen elveszteni a szuzesseget?
Jahh es 10:12 azt elfelejtettem irni h nm alalt ha nm *alatt😉
2017. szept. 3. 10:51
13 évesen ciki szerintem. Hova siettek? Nem ér rá? Várjatok legalább még 3-4 évet.
2017. szept. 3. 11:11
#10-es
Mit akar egy 17 éves gyerek egy 12 éves csajtól?nem értem, testileg nulla lehetsz 12 évesen,szellemi képességeid meg nagyon gyérek, vagy egy idióta a csávó, vak vagy senki sem akarta vele elveszteni ezért keresett egy naiv 12 évest akit könnyedén megdughat
2017. szept. 3. 13:57
Úgy értettem, 13 évesek voltak mikor lefeküdtek, és utána még 6 és 4 évig együtt maradtak.
2017. szept. 3. 15:03
#13-as tévedsz mstanság a mai lányok testileg hamarabb érnek ezért én tul is vagyok fejlődve és sem lelkileg nem vagyok nulla... Élőben mindenki 15-17 ig néz mindenki és nm is vagyok agyon sminkelve h annyinak nézzenek😉a fiu a kivel együtt vagyok sok lány örülne ha mellete lehetne már eret is vágtak miatt és sirtak érte könyőrögtek nki szoval mindig akadna nki akit tudna ba szni még is én kellek neki(ez nem véletlen)😉
2017. szept. 3. 15:34
Van egy ismerősöm. Most terhes.
Van egy másik ilyen ismerősöm. 2 éves kislánya van.
Van egy lány a közelben. Most kezdené a középiskolát, de ott a gyerek.
Szerintem várjatok...
(Amúgy vannak normális ismerőseim is:D)
2017. szept. 3. 18:57
először csak a pettinggel próbálkozzatok azaz cumi-nyali, 69 stb.. illetve, jól böngésszétek át a témát. Védekezésről, és az esetleges nem kívánt eredménytől.
Illetve a higiéniára is figyeljetek, nagyon könnyen elkaphattok gombát, vagy egyéb betegségeket, ha nem alaposan mosakodtok lent.
2018. febr. 9. 23:21
Elég nagy baj hogy 10-16 evesen mar a szexen jar az eszetek.Sok szülõ szerintem azt se tudja mit csinálnak a gyerekei.
2018. márc. 7. 11:00
A sok embernek írok, aki lepontozta az elsőt, az tanuljon értő olvasást, az hogy 13 évesen feküdtek le és 4 és 6 éves kapcsolatuk volt, nem azt jelenti hogy a múltba visszanmenőleg, hogy 8 évesen jöttek össze, az lehet a jövőre vonatkozóan is, hogy 19 éves korukig együtt voltak... Általános iskola 3. osztálytól van szövegértés, egyeseknek nem ártana tanulni.
2018. márc. 10. 16:57
2018. ápr. 8. 09:43
Kapcsolódó kérdések: