Hány éves korban a legideálisabb elveszteni a szuzességet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 21:55
1/11 anonim válasza:
16-17, de szerintem mindenki akkor vessze el, amikor készen áll rá lelkileg is.
2/11 anonim válasza:
nincs olyan szó, hogy "legideálisabb"
3/11 anonim válasza:
"akkor vessze el" meg főleg nincs
4/11 10inchhero válasza:
Amikor van egy barátod/barátnőd, akit tényleg szeretsz és megbízol benne. Ha ez 14 évesen van, mert ma már azért abban a korban is megy a szerelem, akkor akár akkor is belefér.
6/11 Hole Hunter válasza:
A legideálisabb a "megértem rá", "fel tudom fogni", "gondoltam a védekezésre" korosztály....te még nem érted ezt el, mivel feltetted ezt a kérdést.
7/11 anonim válasza:
Nem csak kortól függ, hanem a szellemi érettségtől. Ha már tudsz felelősséget vállalni a tetteidért és mindent tudsz a nemi betegségekről, a terhességről és a védekezési módokról. Ja, és ha nem csak azért akarnád a szüzességed elveszíteni, mert más már nem szűz, hanem szerelemből tennéd.
8/11 anonim válasza:
Szerintem 16-17 korábban semmiképpen sem
9/11 Dakelo válasza:
amikor meg van rá a partner és persze bele megy a dologba ;) megsugom fiu vagyok 16 éves és még szüz vagyok..
10/11 anonim válasza:
16 éves volt a barátnőm, amikor összejöttünk. Nem volt szűz már. Én meg 35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!