Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 13 evesen elveszteni a szuzess...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 evesen elveszteni a szuzesseget?

Figyelt kérdés
A baratnommel beszeltunk errol, lehet kiprobalnank, nagyon szeretjuk egymast.. elsosorban olyanoktol varok valaszokat akik hasonlo korban vesztettek el, de a legyen hogy CSAK kulturalt valaszokat szeretnek. :)
2017. szept. 3. 00:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%

Vannak haverjaim akik 13 évesen vesztették el, nem bánták meg és élvezték. Több éves kapcsolatuk volt nekik.

(6 és 4 év)

2017. szept. 3. 00:21
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagytok készen rá. Se testileg, se lelkileg. Persze mindig van kivétel de szerintem várjatok még vele. Aki ilyen idősem vesztette el, legtöbbször azon a véleményen van hogy később kellett volna. Én 16 éves vagyok, van barátom, szerintem ebben a korban már nem olyan vészes elveszteni ennek ellenére én még 16 évesen is várnék rá. De a ti döntésetek, rajtatok múlik.
2017. szept. 3. 00:33
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
Elso.. 13 evesen 6 eves kapcsolat?! Wtf?! En nem vesztettem el, es nem bantam meg
2017. szept. 3. 04:34
 4/22 anonim ***** válasza:
85%

Még fiatal vagy nagyon. Lehet. Csak kihasználni akar a barátod. De nézd. Ha már ismered pár hónapja, fél éve. És úgy érzed jól megvagytok , nem egy idióta kis hülyegyerek akkor hajrá. Te döntésed :)

Csak remélni lehet hogy nem hagy ott...

Kitartást mindenhez. :)

2017. szept. 3. 06:10
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Elsőhöz megannyit. Ha együtt jártatok oviba. Az még nem kapcsolat 😂😂😂😂
2017. szept. 3. 06:11
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a fiu? Nem állsz még készen rá,de a te döntésed. Meg ha ő nem kis koru(papiron) te viszont az,vagy és ha kitudódik abból ügy lesz.
2017. szept. 3. 08:41
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Lány*
2017. szept. 3. 08:44
 8/22 #Barbi-e ***** válasza:
0%
Én 12 vagyok és éretteb tipus vagyok testileg és lelkileg is...és junius ota nem vagyok szűz... De én olyan fiuval vesztettem el aki 5ével idősebb mintén de nagyon szeresük egymást lassan 3honapja együtt vagyuk bár a szüleim nem tugyák de én szoktam oda járni hozájuk... Én csak azt tudom mondani azal veszítsétek el akit tiszta szívből szerettek...
2017. szept. 3. 10:13
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát kedves utolsó a válaszodból ítélve nem vagy érettebb típus..Már csak a helyesírásodból ítélve sem. Mellesleg 14 év alaltt büntetendő. Szóval minimum 1 évet várjatok
2017. szept. 3. 10:22
 10/22 #Barbi-e ***** válasza:
0%

Utolso válaszolo....

A helyes írásnak semmi köze sincs az éretségnek... Ha 1 elsős helyesen ír éret de ha 36éves nm ír helyesen érettelen és gyerekes?? De ijen gondolkodásal pont te nem lehetsz valami éret😊

2017. szept. 3. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!