Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ennyi korkülönbség?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és a fiatalabb fiuk tetszenek mostanában a 14-15 évesek.Az egyik elutasitott mert azt mondta fiatal még egy kapcsolathoz a másik azt mondta fiatalabb barátnőt szeretne.Eddig ez nem volt igy de egy kéthetes táborban sok volt ilyen korosztályból és rájöttem milyen helyesek.Idősebb korosztályban kéne keresgélnem?2017. aug. 27. 18:56
11/14 anonim válasza:
1-2 év, Jézus, az osztályomba a legtöbb lány 3 évvel idősebb, igen én vagyok a legfiatalabb :o :'D
18/f
12/14 A kérdező kommentje:
Azta! Az úgy oké de te már 18 vagy most ott már nem gáz ha 2 évvel fiatalabb vagy na de ezek még gyerekek 14 évesen
2017. aug. 27. 20:18
13/14 anonim válasza:
Annyit még hozzá tennék hogy a kor csak egy szám.. szóval 1 2 3 4 vagy 5 év nem oszt nem szoroz.. Csak az a lényeg hogy hogy viselkedik az ember (komoly vagy még gyerekes)
14/14 anonim válasza:
"Félek h ez már igy marad h a kis fiatalabbak fognak bejönni :/"
Mikor fog számítani az az 1-2 év minusz? Soha.
Esetleg szellemi érettség szintjén...pl. egy érett 20 éves lány és egy éretlen 18 éves fiú között hatalmas szakadék lehet...
Vigyázz a fiatalabb fiúkban, mert az idősebb lányokban gyakorta csak a puncit látják meg...igen, akár a kapcsolatig is elmennek a szexért. Imponál neki,hogy a lány az idősebb, mert hamarabb bele lehet vinni a jóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!