Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek sok az 5 év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok az 5 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Én 14 éves vagyok és van egy fiú akivel elég jóba vagyok ő 19 éves, már 1 eve ismerem és neten szoktunk beszélgetni. De nekem nincs külön szobám és nm tud felhívni úgy h ne hallja senki mert egyszer is felhívott es hallották de anyumnak nm mondtam meg el h ő ki de anyum hallotta h fiú hang és amúgy csak fél percet tudtunk beszélni.. szerintetek elmondjam anyukámnak vagy mi legyen?
2017. aug. 10. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Korodat tekintve nagyon sok,sőt.
2017. aug. 10. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
belefér
2017. aug. 10. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, de igen így nagyon sok.
2017. aug. 10. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen nagyon sok! Te még csak egy kislány vagy, aki kb általánosban lehet végzős, a srác meg lassan a gimiben végez. Ez ennyi idősen nagyon sok! Szerintem 14 éves kislányként még nem is nagyon kéne fiuzni, de pláne nem egy 19 éves sráccal. Anyud helyében biztos nem repdesnek örömömben..
2017. aug. 10. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Most még nagyon sok, 10 év múlva már nem gáz
2017. aug. 11. 00:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Jöjjetek össze! És engedd meg neki hogy megtanítson mindenre!

2017. aug. 12. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!