Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, csak az a baj hogy sok a korkülönbség, szerintetek nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Én 12 vagyok ő meg 17... tesóm haverja és az a baj hogy sokszor van nálunk és olyan rossz érzés mert tudom hogy elég nagy a korkülönbség, de rgyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Szerintetek nagyon gáz és tényleg sok az az 5 év?2017. júl. 27. 12:17
1/10 anonim válasza:
Neked nem sok, de neki (valószínűleg) igen.
Öt év múlva újra tedd fel a kérdést. 😉
2/10 anonim válasza:
Így hogy csak 12 éves vagy nem normális. Ha legalább lennél 15 éves és a fiú 20 még beleférne. Túl fiatal vagy hozzá még...
3/10 anonim válasza:
En 18 eves srac vagyok de eleg fura lenne belegondolni hogy 12 eves a baratnom:D, de elottem jol irjak ot ev mulva mar nem fog szamitani
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. júl. 27. 12:28
5/10 anonim válasza:
Még fiatal vagy.. igaz hogy a szerelemben nem számít a kor de azért mindennek megvan a határa. Pl én 19 éves fiú vagyok 12 éves csajjal Nem fogok járni.. még ha tetszene akkor sem. Nem akarom hogy Pedofilnak nézzenek.. mert ugye sok féle ember van aki még megis mondaná személyessen nekem hogy Hé te meg mit akarsz attól a fiatál lánykától ?? (Főleg az én esetemben mert több mint 19 nek nézek ki).. Miért nem keresel a te korodbelit.. ?? (igaza is lenne mert sok szép csaj van az én korosztályomból) úgyhogy neked is azt kéne tenned hogy ismerjedj 11 12 13 éves fiúkkal.. biztos találsz.. (még akkor is ha nem tart sokáig mert ugye 12 évesen komoly kapcsolat az ritkaság..
6/10 anonim válasza:
Sajnos egy 17 évesnek idővel nagyobb vágyai lesznek a csókolózáson kívül, ami egy 12 évesnek nem nagyon való még. Ebben az esetben sok az 5 év :(
7/10 anonim válasza:
Éretlen vagy hozz, és ő már korban van a nemi élethez, valószínűleg már szeretne szexelni. Majd pár év múlva lehet esélyed, ha szabad lesz.
8/10 anonim válasza:
17 évesen már valószínűleg igényli a szexualitást is. Ha még várna is rád egy évet, abból is csak probléma lenne, ugyanis ha 18 éves lesz és te még nem vagy 14, akkor bűncselekménynek minősül.
9/10 anonim válasza:
Tényleg nagyon sok úgy hogy 12 éves vagy, hozzá képest konkrétan gyerek vagy (nem sértés, csak tény). Bármennyire is legyen gyerekes a fiú, annyira azért sosem lesz hogy összeálljon egy 12 évessel (még mindig nem sértés), és valszeg joggal néznék pedofilnak. Mindenki jobban jár ha inkább ha max 13 éves fiúnál idősebbel nem jössz össze.
16/l
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat☺
2017. júl. 27. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!