Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A történet alapján csak korkülönbség miatt utasított vissza?
"Megismertem"(de amúgy már ismertem) egy fiút... én régebben is mondtam h milyen jó lenne megismerkedni ilyen jó sráccal. És hát bejött meg minden. És megismerkedtem vele.
Idővel és a táborban is nagyon bele szerettem. És ahogy mindenki látta ő is viszonozta
És amikor egyik haverommal nevettem röhögtem vagy táncoltam (de nem volt felreertheto a helyzet abszolút) ő nagyon féltékeny lett .
A történet alapján nem.
Elsődlegesen a történet alapján nem történt visszautasítás.
Ha nagyon bele kell látni valamit, akkor szerelemféltés, szigoruan a történet alapján..
Ehhez a történethez hogy jön a korkülönbség? Különben is hány évesek vagytok , 12?
Mert az írásod és a sztori alapján úgy tűnik. Éretlenek vagytok ehhez.
Azt kihagytam hogy 14/l
17/f
És azt is kihagytam hogy nem érdekel olyan válasz ami nem a fenti kérdésre válaszol
(2-dik válaszoló)
Nem lehet értelmezni,csak nehezen,mit is szeretne a kérdező egyáltalán kérdezni.
A válaszom: Féltékennyé tenni egy férfit nem egy bölcs dolog.
Ha szereted és ezt ki is mutatod,azzal hosszútávon boldogabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!