A Barátok Köztben Linda és Botond között lévő korkülönbség nem sok sztetek? Kb 22 és 16. Tudom, hogy csak kitalált történet, de nyilván a valóságban is van ilyen. Ez sok, talán belefér vagy simán belefér?
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 16:43
1/17 A kérdező kommentje:
JA, a sorrend miatt lehet nem világos, a srác 22 kb, és a csaj 16.
2009. jún. 6. 16:44
2/17 anonim válasza:
köztünk 12 év van, így leírva soknak tűnik, de ha ebben a helyzetben vagy, másként látod a dolgot szerintem.
3/17 anonim válasza:
Apukám és barátnője között pedig 9 év van.Hát télleg mintha egykorúak lennének,mert a nő mondjuk elég fiatalos.
4/17 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy Vandának a való életben harmincéves pasija van? Szerintem igen, egy érettséginek a közelében sem lévő lány mit akar egy felnőtt férfitól? Az ilyenek többsége mind apakomplexusos.
5/17 anonim válasza:
nem sok szerintem.bár ha konkrétan a sorozatot nézzük,nem illenek össze:)inkább Petivel jöhetne össze Linda,bár ott meg a lány az idősebb...
6/17 anonim válasza:
Peti a sorozatban 15 éves, a valóságban pedig 18 (!!!!!!). Kinéztétek volna belőle, hogy ilyen idős?
7/17 anonim válasza:
én személyesen ismerem Barna Zsombort(Petit)úgyhogy igen én kinéztem belőle:)
8/17 anonim válasza:
Jó, de a külsejéből nehéz kinézni. Akkor nem értetted a kérdésemet. :) Egyébként honnan ismered?
9/17 anonim válasza:
igen tényleg fiatalabbnak néz ki a koránál
amúgy suliból ismerem+egy kerületben is lakunk.
10/17 anonim válasza:
Az én párom is idősebb nálam 8 évvel, de persze én sem tizenéves vagyok.
A Barátok köztről az a véleményem, hogy szerintem nagyon romatikus lenne ha Vanda összejönne a Botonddal. Tudom, hogy van közöttük korkülünbség, de legalább akkor a Botond kicsit megkomolyodna. És szerintem amúgy is ezt akarják kihozni belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!