Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok és egy 24 éves srácba vagyok beleesve. Mit tehetnék?
A kor csak egy szám.
A börtön csak egy szoba.
Szerintem sok. Nem is azért, mert 9 év, hanem mert ő már elméletileg dolgozik, te pedig még középsuliba jársz. Nem tudnátok összeegyeztetni a napjaitokat. Neki lassan családja lesz, de neked jelenleg egy érettségid sincs. Szinte biztos, hogy nem venne téged komolyan, egyszer-kétszer kihasználna és ennyi.
Van egy kb. 0,5% esély arra, hogy ez mégsem így történne, de egy srác miatt ne akard elcseszni a jövődet...:(
És szerintem inkább szeretethiányod lehet, ha ennyire könnyen "beleesel" valakibe. Nem baj ez, én is voltam így 1-2 hónapja. Iszonyatosan fájt, amikor nem keresett többé, nem írt vissza, nem likeolta a posztjaimat stb. (amúgy nálunk 14l 20f volt a dolog, szóval valamennyire kisebb korkülönbség, de így is a kevés szabadidőnkön bukott el a dolog leginkább). 1-2 héttel később kiderült, hogy tetszek valakinek, akire eddig csak haverként gondoltam és ja... A "másikon" nagyon gyorsan túl is léptem, nem voltam igazán szerelmes belé, pedig már több, mint fél éve ismerem...:D
Szóval... A saját érdekedben kérlek ne ess bele egy sokkal idősebb fiúba csak mert szeretetre vágysz. Ha elveszted őt, kétszer annyira lesz rossz érzés, mint amennyire jó az, ha összejöttök, ráadásul a családod és a barátaid sem néznék jó szemmel valószínűleg.:(
Jaj, ez tényleg szar lehet:(... De el kell fogadni, majd találsz jobbat is. Egy srác miatt nem fog megállni a világ, csak próbálj ismerkedni lehetőleg korodbeliek között és majd jön egy aranyos valaki, aki mellett nevetve gondolsz vissza erre a "beleestem egy 24 évesbe"-esetre :D
(Nem tudom hanyadik válaszoló voltam, a kisregényes :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!