Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Van egy lány akit nemrég ismertem meg. Mit kéne tegyek?
Van egy lány akit 1 hete ismertem meg jobban. Egy iskolába járunk ő 15 éves én 17. Már az ismerkedés legelején túlvagyunk és szerencsére ő is mutat némi érdeklődést irántam.
"Tervem" az, hogy holnap még kikérem a véleményét (pl.: szerinte milyenre vágjam a hajam, melyik inget vegyem meg...) és aztán valahogy el kéne hívjam találkozni.
Na itt vagyok elakadva. Hogyan mondjam el neki ezt? Ha nem-et mond akkor az elég kínos :/. Ha igent mondana hova lenne érdemes elmenni első találkozásra?
Köszi a válaszokat előre is.
Szerintem ha nem vagy benne biztos hogy belemenne ,először próbáld ne konkrétan elhívni ,hanem hogy 'majd egyszer beülhetnénk valahová' . Ha erre azt mindja persze/igen/jó lenne/stb. akkor utána (akár rögtön) megkérdezheted hogy x napon ráér-e.
Viszont sose fogod megtudni ,ha nem teszed meg. Szóval én azt mindom mindenképpen hívd el egyszer ,max majd azt mondja nem. Ami nyilván kellemetlen ,de legalább tisztázódik a helyzet.
Hívd el meginni valamit, esetleg sétálni. Moziba semmiképp, annál rosszabb randi nem nagyon van.
Ha nemet mond, az nem kínos. Azoknak vannak a legjobb női, akik nem félnek a visszautasítástól. A képlet egyszerű: menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy van-e kedve meginni veled valamit.
Ne stresszeld túl, menni fog, sok sikert! :)
Mozi meg se fordult a fejemben :D
Köszönöm a gyors és segítőkész válaszokat, mindenképp elhívom amint lesz rá alkalmam.
" holnap még kikérem a véleményét (pl.: szerinte milyenre vágjam a hajam, melyik inget vegyem meg...) "
Megfelelési kényszered van? Csináld azt, ami neked tetszik és vedd meg, ami neeked tetszik, mert lehet amit ő választ, te a hátad közepére se kívánnád.
Csináld azt, ami neked tetszik, mert ha így cselekszel, pár év múlva a nő már kérdés nélkül meg fogja mondani, mit csinálj, mit vegyél fel és stb. Így születnek a papucsok.
Nem, dehogy is, nehogy azthodd, hogy azt csinálnám amit mond hisz csak 1 hete ismerem.
Ebből kiderülhet 1-2 dolog. Ha pl. aztmondja, hogy döntsd el te, amelyiket te szeretnéd akkor lehet, hogy kevésbé érdeklem.
Viszont ha javasol valamit, hogy neki az jobban tetszik / szerinte az jobban állna akkor lehet, hogy valóban bejövök neki.
Lehet oltári nagy hülyeséget írtam, egy próbát megér.
Az olyan jo otlet amit irtal de komolyan
Buszke vagyok rad
Erre csak igent lehet mondani
Am en abban a hitben elek ha ő az a lány
Erted A LÁNY . akkor mind1 hova mentek csak az szamit h egyutt vagytok mert mar akkor eszméletlenul fogjatok magatokat erezni ( felteve ha szamodra o A LÁNY es az o szamara te vagy a FIU ) szal erted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!