Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket elrettent ha egy lány élsportoló?
Öttusázom, és hát elég sok edzésem van. Sportos testalkatom van. De ne higyjétek, hogy egy kigyúrt állat vagyok. Így is tetszem fiúknak, de sokszor fiúk megkérdezik, hogy nem unom e az edzést.
15/l
#4es vagyok *idegesíteni
És azt kihagytam hogy a sportolóknak nagyon sok munkájuk van ebbe az egészbe...tehát sok edzés, hétvégéken versenyek stb stb... Ugyhogy úgy szóld le őket, hogy te még nem is sportolsz... Meg nem szereted a sportot... ATTÓL MERT NEM SZERETED ATTÓL MÉG LEHETNEK UGYANOLYAN MŰVELTEK, MINT TE! SŐT... Nálad már csak okosabb lehet szerintem...
Az élsportolók altalaban nagyon intelligens emberek ( ahhoz hogy egy teniszezo megnyerjen egy grand slamet minden pillanatban koncentralni kell es minden korulmenyek kozott kordaban kell tudni tartani az erzelmeit minden helyzetbol fel kell tudni allnia= ez a 3. valaszolonak akkor se menne ha ujraszuletne , erre nagyon keves ember kepes es melle meg tehetseg is kell)
Nekem szemelyszerint nagyon bejonne ha a baratnom elsportolo lenne mert en is nagyon szeretek ...igaz csak hobbi szinten viszont azt nem szabad elhanyagolni h a sport sokmindenre megtanit teged ( pl vesziteni) es mellesleg testileg is egeszseges leszel ha nem hajtod magad halalra
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!