Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek melyik lánytípus jön be inkább?
1: Kicsit vaskosabb,teltebb lányok(nem feltétlenül kövér),nagyobb mellel
2: sportosabb,vékonyabb lányok,kisebb mellel
Csak szimplán kíváncsi vagyok milyenek az arányok. Én egyébként a 2. vagyok. Megköszönöm ha kort is írtok!
15/l
Igazából mind a kétféle tipúsba láttam szépet, szóval én magam sem tudok dönteni :'D
18/f
Mindkettő lehet szép, én régebben abszolút a teltebb lányokért voltam oda, de azóta annyi nagyon szép vékonyabb lányt láttam hogy változott az ideálom :D
19f
Inkább az első. A piszkafa deszkák sosem jöttek be
20f
mi a lófas* van itt, hogy 30feletti férfiak a tini párkapcsolatok topicban vannak, mialatt a "fiúkat" kérdezte egy kicseszett 15 éves lány baz*meg ez ku*va beteg... Komolyan olyan nehéz 30 évesen ismerkedni rendesen és ide kell feljönni tiniket terrorizálni, vagy apakomplexusos lányok után kutakodni, szánalmas hogy valaki ennyire vitte ennyi idős korára...
Amúgy nekem a 2. típus jön be, nem szeretem a kövérségek, valamiért a vékony test kis mell izgat, nem érdekel miért ez van, ezt szeretem, valaki meg mást szeret, na de hogy 30-40 évesen egy kis tinilánynak ilyet írni, ez még a szánalmasnál is rosszabb, nem akarom tudni miféle életképtelen kocka lapul 40 évesen a monitor mögött.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!