Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány szeretem vagyis inkább már imádom de ő meg mindenki ugy tudja utálom?
Figyelt kérdés
Már sok dolgot a fejéhez vágtam kur*áztam stb. Mert fel voltam rá bas*va.De már megbántam és nagyon sajnálon is de ciki lenne elé állni az után ahogy beszéltem vele (osztálytársam lessz még pár évig az is lessz) hogy kérjek bocsánatot?2017. jún. 23. 00:58
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat a nyelvtani pontatlanságért de értitek.
2017. jún. 23. 01:01
2/8 anonim válasza:
Hát, az állatokat ezt nem szokta nagyon érdekelni, dőleg, ha kutya, bár ezt nem említettes meg.
Êrdekes egyébként, hogy egyesek ilyen nyíltan fellvállalják, hogy zoofilok.
3/8 anonim válasza:
Mit tett szegény álla...akarom mondani lány, hogy kiérdemelte ezeket a szavakat? Egyébként kérj tőle bocsánatot. Nem tudom mi olyan nehéz ebben.
5/8 anonim válasza:
Jobban jár a lány ha inkább távol tartod magad tőle.
Am hány éves vagy? Ez a viselkedés oviban dívik annyi különbséggel h lekurv*zás helyett hajat tépnek...
7/8 anonim válasza:
Ha bocsánat kérni mindig kellemetlen/nehéz, de (a mellett, hogy elvi alapon helyes) valószínűleg egyetlen esély a kapcsolat normalizálásának.
Azért ne csodálkozz, ha ilyen előzmények után a lány nem ugrik a nyakadba, még bocsánatkérés esetén sem.
8/8 anonim válasza:
Szia, figyelj velem is ez volt, és, ha bár tudom, hogy gyerekes, meg ovis, de valahogy a büszkeségem, és talán a félelmeim nem engették, hogy elmondjam neki az igazat, ezt nagyon megbántam, ha még mindig találkoztok, vagy netalán még egy osztályba jártok, akkor feltétlenül, kérj bocsánatot, bármilyen ciki is! Sok sikert hozzá! 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!