Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem ír? Nagyon zavar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír? Nagyon zavar hogy mindenki leráz. Túl nyomulos vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú.. rairtam előző hét szerdán, mert éreztem hogy ő nem tudja a nevemet. Ezzel arra gondoltam hogy így tudni fogja, és majd kezdeményez.. 1-2 mondatot beszéltünk még előző héten, és azóta nem keres. Hagyjam a csudába? Nagyon nyomulos voltam? Igaz, hogy mindig a fiúk kezdeményeznek? Zavarban vagyook *-*

2017. máj. 26. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát ezt én még nem nevezném nyomulásnak :D

te megtetted az első lépést, hogyha nem reagál semmit, és nem keres, akkor nagy valószinűséggel nem érdekeld

még egy kísérletet tehetsz arra, hogy beszélgetést kezdeményezz, és hogy kialakuljon valami társalgás legalább, mert ha az se megy, akkor ennek nem sok esélye van így :)

2017. máj. 26. 22:12
 2/5 A kérdező kommentje:
:/ igaz, igaz.. csak azon tünodtem hogy akkor szünetekben miért néz engem az a srác? Ha rairok akkor érdekes, nem válaszol viszont szünetben odajön ölelésert, közeledik hozzám (1 év van koztunk)
2017. máj. 26. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
hát ne ölelgesd szerintem, ha ő egy érdemi gesztust nem tesz feléd, hogy érdeklődne irántad . te már megtettél egy lépést mint mondtam, ha ő nem teszi meg a következőt, akkor nem jár ölelgetés meg kedves szó sem. vegye észre hogy nem körülette forog a világ :)
2017. máj. 26. 22:50
 4/5 A kérdező kommentje:

4 napja ezt próbálom csinálni.. próbálok direkt (azért kilatszodom) a tömegben lenni hogy ne jöjjön oda. Most várok. Kíváncsi leszek h mi lesz :/ köszönöm a válaszokat

Ui: meg jöhetnek válaszok :)

2017. máj. 26. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Xdd engem azért szoktal lerázni, nem írni mert túl fura vagyok minden unalmas, normális fiúnak...
2017. máj. 28. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!