Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lány sokat beszél és nagyon szókimondó?
Az igazi problémám az, hogy nem tudom mi a baj a személyiségemmel, mert alapvetően szerintem nincs olyan sok rossz tulajdonságom csak az, hogy sokat beszélek, meg tényleg kegyetlenül őszinte vagyok ami néha bunkóságnak tűnhet, meg egy kicsit hisztis is vagyok :D De ez tényleg nem vészes csak ha valami nem jön össze hisztizek egy kicsit aztán megcsinálom. Ezek mellett persze vannak jó tulajdonságaim is mert nevetős vagyok, értem a poénokat és nem sértődök be rajtuk, tudok sütni és még házias is vagyok úgymond mivel nem okoz gondot ha el kell indítanom a mosógépet vagy vasalni kell pedig sok lány a korosztályomban azt sem tudná hogy merre hány méter.Szóval tényleg nem tudom min kéne változtatnom:/
17/L
Engem nem zavarna. Én is sokat beszélek . Az hogy szókimondó vagy meg nem baj mert legalább őszinte vagy....
16/F
Semmit. Így pont az ideálom vagy. :D
Aki meg megsértődik azon, hogy őszinte vagy, az meg is érdemli. ;) Én sosem hazudok, ezt tudják is rólam, ennek ellenére, sőt, épp emiatt mindig jönnek a hülye kérdéseikkel, aztán meg megsértődnek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!