Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek melyik lánytípus jön be inkább?
Figyelt kérdés
1: Kicsit vaskosabb,teltebb lányok(nem feltétlenül kövér),nagyobb mellel
2: sportosabb,vékonyabb lányok,kisebb mellel
Csak szimplán kíváncsi vagyok milyenek az arányok. Én egyébként a 2. vagyok. Megköszönöm ha kort is írtok!
15/l
2017. júl. 7. 19:51
11/23 anonim válasza:
totál igazad van ezt buktam egyébként én már akkor buktam amikor 19évesen rárepültem a 14éves barátnőmre 16nak néztem egyszer 36 évesen egy 19essel csókolóztam tök fura volt de megtörtént,le akart feküdni velem én meg eltoltam a dolgot.:) egyébként meg 30nak nézek ki
12/23 anonim válasza:
Miért vagy kíváncsi? csak unalomból ? vagy nincs pasid és azért ? Mert ha van pasid akkor az ilyen kérdës fel sem merülne benned(szerintem) hogy más fiúktól megkérdezed kinek milyen tetszik+még hozzá is teszed hogy te melyikhez tartozol.. de nembaj.. a válasz az hogy nekem mind1.. mert hiába valaki vékony sportosabb csinos szép hosszú hajú, ha a belsőt nemtudom.. így nemtudok dönteni.. a lényeg a belső.. ha valaki undok mogorva beképzelt finnyás lenéző büszke akkor nekem tuti nem kellene még akkor sem ha a világ legszebb csaja lenne.. 19F
13/23 anonim válasza:
Azt hiszem sokba fog kerülni a gázszámlám sajnálom ezt jól benéztem
14/23 anonim válasza:
36 éves kiéhezett milf vagyok. Akarol párzani?
36/n
15/23 anonim válasza:
A pasiknak a 40 kilósok jönnek be. Lehet akármilyen ronda, csak zörögjenek a csontjai. Persze vannak normális férfiak is, mondjuk 100.000-ből 1. Nekik az a nő jön be, aki nőnek is néz ki.
16/23 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es! Azért van a kulcsszavak közt, mert tudom hogy mire keresnek rá leginkább az emberek, és nem azért mert 15 évesen ezen gondolkodom. Ne értsd félre! :)
2017. júl. 7. 21:05
18/23 anonim válasza:
De akkor ne csodálkozz, ha rád írnak 30-40 éves szerencsétlenek! :D
10-es voltam.
20/23 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es! Nincs pasim. És igazad van, a külső belső nélkül nem sok. Szimplán kíváncsi vagyok melyik testalkat mennyire kapós. Nyilván nem ez a legfontosabb.
2017. júl. 7. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!