Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én már nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki látszólag felfigyelt rám. Az utóbbi egy hónapban kereste a társaságomat, megolelt, amikor együtt voltunk mindig mintha kereste volna a lehetőséget, hogy hozzám érjen, sokszor csakugy megfogta a kezemet. Egy masik kérdésnél, ahol a lány ugyan ezeket írta le nagyjából, azt válaszolták neki, hogy csak kamasz a srác és azért csinálja, nem jön be neki. Nem tudom, hogy ez igaz lehet e vagy sem. Lényeg a lényeg, ezzel a sráccal mindig úgy nézünk egymás szemébe... Nem tudom leírni, de ahogy néz rám... Szerintem tetszhetek/tetszhettem neki, sokszor hosszú másodpercekig csak mosolyogva nézünk egymás szemébe, de egy lány azt mondta, ők most lehet össze fognak jönni, mert történtek dolgok. (a lány nem tud "rólunk") Bővebb információt nem tudok, de ez is nagyon szíven ütött, mert engem amikor utoljára elhivott találkozni (kettesben) elvileg arra rá 10 napra történt, és ezt így nem értem. A legtisztább és legegyszerűbb az lenne, ha találkoznék vele es beszélnénk, de úgy nem szeretnék, hogy azt sem tudja (elv), hogy tetszik nekem, és ha úgy alakulna nagyon kínos dolgok lehetnének és megszakadhatna a barátságunk a közös haverjainkkal (és nyilván onnantól én nem lennék velük). Szóval mivel mostanában nem keresett, kezdek elkeseredni. És úgy érzem nem biztatok benne. Az egyik barátnőm szerint, más lány után nézett, mert én nem mondtam meg konkrétan a dolgokat. De szerintem ez hülyeség, mert nem szégyenlős fiú, ha érdekelnem tényleg, nem menne más lányhoz. Így viszont magam ellen beszélek, és úgy érzem csak játszott velem. Nem tudom már mit gondoljak. Nektek mi a véleményetek? 14l 15,5f2017. júl. 7. 21:51
1/2 A kérdező kommentje:
Bízhatok*****
2017. júl. 7. 21:53
2/2 Mádár0218 válasza:
Ugye itt 2 opció áll fent
1. Azért nézett más után, mert játszott veled és csak dugni akart, vagy csókolózni, esetleg hirtelen fellángolás
2. Lehet bejöttél neki csak te se léptél ő se és nemtudta mi legyen mert ha esetleg azt mondod "nem" akkor kellemetlen lenne a levegő a közös társoságban
Szerintem beszélned kéne vele, de ha nagy nagyon nyomulna szerintem hagyd, de ha azt mondod ne ilyen gyorsan és azután is érdekled lehet még szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!