Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig jól megvoltunk, most meg nem érdeklem. Mit tegyek?
Az a helyzet, hogy van egy fiúbarátom,akivel már régebb óta ismerjük egymást. egy évvel ezelőtt volt valami köztünk,de nem lett belőle semmi,mert utána nem beszéltünk nagyon egymással valamiért. Mostanában viszont megint jóba lettünk,közelebb kerültünk egymáshoz és sűrűbben összejártunk addig, amíg konkrétan elhagyott.Eddig éreztem rajta,hogy tetszek neki. Sokszor írt,keresett.Mikor náluk voltunk meg is próbált megcsókolni,de megijedtem és elfordítottam a fejem.Aztán megint volt néhány ilyen pillanatunk,de akkor nem próbálkozott csak nagyon közel voltunk egymáshoz.Már kicsit kevesebbet írt,többet volt a haverjaival,utána még kevesebbet,és aztán egyszer csak semmi.Érdeklődtem felőle,próbáltam vele beszélni de nem volt ugyanolyan mint eddig.emiatt kicsit hisztiztem,mondtam,hogy "gondolhattam volna hogy ez az egész csak nekem jelentett sokat"de mondta hogy azért mert nincs ideje mert fociedzésre megy,stb. De eddig ugyanannyi edzése volt,mint most és mindig tudtunk edzései előtt találkozni.Aztán nem írt vissza,másnap írtam neki,hogy "légyszi" de erre sem. Azután másnap hajnalban írtam neki,hogy "tudod mit? Leszarom akkor" és ennyi volt. Azóta nem beszélünk,nem ír,nem keres. Nem hiszem hogy lány van az ügyben,mert egyrészt nem csajozós,max. 2 barátnője volt,és eddig sem volt semmi jele ennek,szóval ezt inkább kizárnám.Próbálom elfelejteni,de nehezen megy.
Mit tegyek?:( 15 éves vagyok,ő pedig egy évvel idősebb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!