Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dia224 kérdése:
Nektek mi a véleményetek egy 20 éves srácról?
Figyelt kérdés
A kedves pasi elhitette velem hogy ő azért nem akar tőlem kapcsolatot mert a "korkülönbség" és hogy ő élni szeretné az életét majd rá három hónap múlva összejön egy csajjal? De azért vágjátok hogy leírja ő sem csak barátként tekint rám, szíveket küldözget, megcsókol..na ez most mi drágáim? Valaki kérem vonjon le logikus következtetést.2017. júl. 18. 08:49
1/9 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem fősuli utánra mondta hogy ő akkor szeretne komoly kapcsolatot mert mikor élje ki magát ha nem most?
2017. júl. 18. 08:51
2/9 anonim válasza:
Jó voltál neki, ameddig nem talált magának egy nőt...
3/9 anonim válasza:
Ugyanaz szerintem is amit a kettes irt
4/9 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az előttőm hozzászólok.
Amúgy egy 20 éves srácról az a véleményem, hogy 20 éves. XD
5/9 anonim válasza:
Érdekes sztori. Szerintem ügyet se vess rá , lépj tovább. Neü érdemes a múlttal törődni.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat, leköteleztek vele
Hát igyekszem túltenni magam a dolgon
2017. júl. 18. 12:01
7/9 anonim válasza:
Én pasi vagyok és nagyon sok lány barátom mondott már ilyen történetett. Megkérdezték tőlem, hogy ilyenkor mi jár a pasi fejében. A probléma az, hogy még mindig nem tudom. Talán az, hogy jó volt valakit csókolgatni amíg nem jött más de minek csókol olyan lányt akit nem szeret...... mindegy. A végén nagyon mély filozófiába megyem bele. A lényeg az, hogy nem értem ezt miért csinálják a fiúk.....
8/9 anonim válasza:
A korkülönbség valószínűleg csak egy kifogás volt, és tényleg ilyen időszakos csajnak jó voltál... Amúgy meg undorítónak találom hogy nem lehet megmondani őszintén hogy egy pasinak hogy mit akar a csajtol..
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitok, jól esik hogy ti kommentelők kiálltok mellettem
2017. júl. 18. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!