A véleményeteket szeretném kérni. egy 19 éves fiú összejött egy 14 éves lányal és a srác már az összeköltözést tervezi. Mi a véleményetek a srácról?
szerintem az esküvőt tervezgeti már
ja és szerinte a lány neki az igazi
csak szerintem fura a csávó???
és van,hogy megjegyzést tesz(csak finoman nem mondja ki csak úgy mit akar :D)arra,hogy közösülne
a lány a testvérem és szeretném megvédeni a pedomaciktól és ezért kérném ki mások véleményét,hogy a pasi most normális és ténleg szereti és nem fektetné le egyből vagy az ilyen pedo féle,hogy csak a közösülést akarja???
Először is, a srácot nem tudjuk megítélni, amíg nem ismerjük őt.
Egyébként viszont: mióta vannak együtt? ha pár hónapja, akkor csak dugni akar, ha már LEGALÁBB egy-két éve, akkor lehetne mondani, hogy tényleg tetszik neki.
A lánynak ilyen korban nem, hogy nem szabadna pasiznia, de egyáltalán szóba sem szabadna állnia egy ilyen korú sráccal. A srác meg vagy beleesett a lányba, vagy csak egy elborult agyú pedofil perverz.
Én a helyedben segítséget kérnék a szüleitektől, esetleg beszélnék a lánnyal.
Ejj, ez baj.
Meg kéne mondanod a szülőknek, hogy megint megtudják, nem akarok kegyetlennek tűnni, de ha az kell, akkor szobafogság járna neki, mert ez már kicsit túl van egy bizonyos határon.
Mi lett a vége? Összeházasodtak?
Azóta már 18 lett a hugi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!