Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért változik meg a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változik meg a lányok hozzáállása egy átlag kinézető srác iránt, miután látják, hogy összejött egy nagyon szép lánnyal?

Figyelt kérdés
Most elsősorban azokra a lányokra értem, akik rám se néztek soha, ment a lekezelés ezerrel, nem tartottak magukkal egyenrangúnak csak azért mert kegyesebb volt velük a sors. Találtam egy olyan igazán szép lányt (aki mellett ők elbújhatnak) aki végre nem a külsőségeket nézte meg nem felszínes hanem más szempontok szerint választott és most amikor mutatkozok vele akkor látom, hogy figyelnek, olykor irigységet is felfedezni vélek. Sajnálják tőlem a szép lányt? Amikor meg beszélgetésre kerül sor velük, sokkal készségesebbek, sokkal figyelmesebbek mint valaha voltak velem. Ennyire felértékel egy pasit az ha összejön egy szép lánnyal?
2016. ápr. 2. 12:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
33%
Igen ennyire felértékel. Tanuld meg, hogy a nők idióták, nem gondolkoznak. Sosem gondolnak végig semmit, hogy mi miért jó vagy nem jó. Csak majmolni tudnak. Ha azt látják, hogy más nőnek kell valami, akkor nekik is kell, mondván az biztos jó. De soha sem fogják végiggondolni, hogy miért is. Képtelenek rá.
2016. ápr. 2. 13:08
 2/25 Sunshinedoll ***** válasza:
78%
Nem téged néznek, hanem a barátnődet. Komolyan.
2016. ápr. 2. 13:15
 3/25 anonim ***** válasza:
35%
#1 + 1
2016. ápr. 2. 13:15
 4/25 VirágésBence ***** válasza:
55%
Mert rájönnek, hogy hoppá, lehet volt benned valami és ők cseszték el vagy elkezdenek irigykedni, hogy te vagy a "szar ember", neked mégis összejött.
2016. ápr. 2. 13:20
 5/25 A kérdező kommentje:
Mekkora egy buta liba vagy! Semmi sunshine nincs benned, semmi napfény!
2016. ápr. 2. 13:26
 6/25 anonim ***** válasza:

Szerencses pali lehetsz:)

Amugy tenyleg igy van jobban megneznek a csajok ha szep lannyal vagy egyutt,es ugymond kelendobb leszel:)az okat ensem teljesen ertem...

2016. ápr. 2. 13:26
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez fordítva is működik. Ha egy átlagos lányt többször is visszautasítanak átlagos pasik, amint a lánynak párja lesz, máris kellene az előzőleg visszautasító pasiknak is.

Szerintem a dolog nyitja a kisugárzás lehet. Párkapcsolatban boldogabb az ember, és ez meglátszik rajta. Teljesen már a kisugárzása egy olyan szinglinek, aki görcsösen párt keres, és egy boldog párkapcsolatban lévőnek.

2016. ápr. 2. 13:33
 8/25 A kérdező kommentje:

6:

Ezek szerint mégis van más érték is egy férfiben mint a külseje. Ha annak ellenére, hogy a külseje nem az erőssége mégis el kezdenek érdeklődni. Fura. Ezért 2-es válaszolónak kell igazat adnom!

9/25 anonim ***** válasza:
*teljesen más
 10/25 A kérdező kommentje:
Dehogy a 2-esnek, 1-et akartam írni.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!