Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változik meg a lányok hozzáállása egy átlag kinézető srác iránt, miután látják, hogy összejött egy nagyon szép lánnyal?
1-es vagyok. Ez mindig is így volt. Hallottál már női feltalálókról? Na ugye hogy nem.
A női agy képtelen a világ megértésére, és új alkotására.
Csak a majmolásra képes és a férfi megtévesztésére.
11:
A listán lévőket kevésbé ismerem, de Marie Curie-ről nem hallani szerintem műveletlenség.
Offon kívül:
Sok férfit ismerek, aki szerintem nála mérföldekkel szebb lánnyal van együtt. Én nem irigylem ettől még a pasit, ha meg is nézem, komolyan mondom, hogy csak azon gondolkozok, hogy mégis mit látnak benne ezek a lányok. De az is lehet, amit valaki írt, hogy a kisugárzásod jobb lett, ezért figyelnek rád jobban.
Én is szoktam nézni szép lányokat. Olyan gondolataim vannak pl, hogy milyen jó a ruhája, vajon hol vehette, vagy milyen szép a haja, bárcsak az enyém is ilyen lenne, stb stb.
Attól, hogy megnézünk más lányt, nem leszünk leszbikusok...
@ma 13:47:
Nagy nehézség volt ennyit is összekaparni. Mellesleg ez kb. elenyésző mert minden mást férfiak találtak fel.
Nem hinném hogy olyan hatalmas műveltség lenne Curie-ről hallani, főleg hogy középiskolás tananyag, de lehet még általános iskolás is.
"Nem hinném hogy olyan hatalmas műveltség lenne Curie-ről hallani, főleg hogy középiskolás tananyag, de lehet még általános iskolás is."
És mégsem ismerted, te tökellütött. Na ez szép öngól volt, barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!