Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért változik meg a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változik meg a lányok hozzáállása egy átlag kinézető srác iránt, miután látják, hogy összejött egy nagyon szép lánnyal?

Figyelt kérdés
Most elsősorban azokra a lányokra értem, akik rám se néztek soha, ment a lekezelés ezerrel, nem tartottak magukkal egyenrangúnak csak azért mert kegyesebb volt velük a sors. Találtam egy olyan igazán szép lányt (aki mellett ők elbújhatnak) aki végre nem a külsőségeket nézte meg nem felszínes hanem más szempontok szerint választott és most amikor mutatkozok vele akkor látom, hogy figyelnek, olykor irigységet is felfedezni vélek. Sajnálják tőlem a szép lányt? Amikor meg beszélgetésre kerül sor velük, sokkal készségesebbek, sokkal figyelmesebbek mint valaha voltak velem. Ennyire felértékel egy pasit az ha összejön egy szép lánnyal?
2016. ápr. 2. 12:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%

1-es vagyok. Ez mindig is így volt. Hallottál már női feltalálókról? Na ugye hogy nem.

A női agy képtelen a világ megértésére, és új alkotására.

Csak a majmolásra képes és a férfi megtévesztésére.

2016. ápr. 2. 13:40
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

11:

[link]

[link]

A listán lévőket kevésbé ismerem, de Marie Curie-ről nem hallani szerintem műveletlenség.

Offon kívül:

Sok férfit ismerek, aki szerintem nála mérföldekkel szebb lánnyal van együtt. Én nem irigylem ettől még a pasit, ha meg is nézem, komolyan mondom, hogy csak azon gondolkozok, hogy mégis mit látnak benne ezek a lányok. De az is lehet, amit valaki írt, hogy a kisugárzásod jobb lett, ezért figyelnek rád jobban.

2016. ápr. 2. 13:47
 13/25 Sunshinedoll ***** válasza:
69%
Nem, komolyan, nem téged nézünk, hanem a szép lányokat :)
2016. ápr. 2. 14:02
 14/25 A kérdező kommentje:
Engem hogyan néznétek, azt sem tudod ki vagyok, hol élek. Ha a szép lányokat nézed akkor vagy pasi vagy, vagy leszbikus.
2016. ápr. 2. 14:12
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam nézni szép lányokat. Olyan gondolataim vannak pl, hogy milyen jó a ruhája, vajon hol vehette, vagy milyen szép a haja, bárcsak az enyém is ilyen lenne, stb stb.

Attól, hogy megnézünk más lányt, nem leszünk leszbikusok...

2016. ápr. 2. 14:27
 16/25 A kérdező kommentje:
Értem én, de ez most nem releváns a kérdésemmel kapcsolatosan. Nem arról van szó, hogy őt nézik, itt most arról van szó, hogy megváltozott a hozzáállásuk egy pasihoz azután, hogy egy szép lánnyal látták.
2016. ápr. 2. 14:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eddig szerencsétlen lúzer voltál a szemükben (bocsi), aki utánuk teper, most meg te vagy az elérhetetlen, akinek nem kellenek, mert sokkal szebb barátnője van náluk. Ehhez még hozzájön az is, hogy a kisugárzásod is biztos sokat változott.
2016. ápr. 2. 14:34
 18/25 anonim ***** válasza:

@ma 13:47:

Nagy nehézség volt ennyit is összekaparni. Mellesleg ez kb. elenyésző mert minden mást férfiak találtak fel.

Nem hinném hogy olyan hatalmas műveltség lenne Curie-ről hallani, főleg hogy középiskolás tananyag, de lehet még általános iskolás is.

2016. ápr. 2. 14:39
 19/25 anonim ***** válasza:
70%

"Nem hinném hogy olyan hatalmas műveltség lenne Curie-ről hallani, főleg hogy középiskolás tananyag, de lehet még általános iskolás is."

És mégsem ismerted, te tökellütött. Na ez szép öngól volt, barátom.

2016. ápr. 2. 15:10
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
#18 azért nem díjaznak sok nőt mert egy hímsoviniszta világban élünk aminek te is erős tagja vagy. a nők is sokmindenben jók, de azt nem veszik annyira figyelembe
2016. ápr. 2. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!