Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudod egy 29 éves srácról, aki elhívott randevúra, hogy sosem volt barátnője, mit gondolsz?
Nem gondolnék semmi különösre.
Nem hinném, hogy előítéletekkel kellene egy randira mennni. :) Ott úgyis megismerem egy apró részletét az illetőnek, a többi pedig a jövő zenéje.
Lehet, hogy csak így alakult. Az is lehet, hogy defektes, de egy olyan srác is lehet simán defektes, akinek már volt egy csomó barárője. Ha tetszik a srác, én a helyedben elmennék.
A mostani barátomnak én vagyok az első barátnője 23 éves volt, amikor összjöttnk, igaz, hogy a 23 meg a 29 az nem ugyan annnyi, de én is furcsáltam, mert szerintem minden meg van benne, ami egy lánynak kell. És már 1 éve nagyon jól működik a kapcsolatunk.
Szóval szerintem ez nem fogjon vissza
Hogy van vele valami problema. Vagy kulsore--bar ha randi hivasig eljutunk,akkor csak lattam minimum egy kepet--vagy belsore,ami eselyesebb.! (Joval eselyesebb szerintem ez,mint az,hogy a kulsovel van valami. Az osszes ilyen ismerosomnek kivetel nelkul a belso dolgaival voltak igen nagy problemak.)
arra gondolnek,hogy 0onbizalma van,es teli van kisebbsegi komplexusokkal.
bocs. Ez a velemenyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!