Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért féltékenykedik, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért féltékenykedik, ha én szingli vagyok, neki meg ott a barátnője?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki bejön, de barátnője van. Én közvetlen csajnak gondolom magam, ezért sok pasival is beszélgetek a munkahelyemen. Nem tagadom egy-két flört becsúszik. Tegnap egy ilyen pillanatot kapott el, és majdnem számonkért. Mikor megmondtam neki, hogy semmi köze hozzá, hogy mikor kivel beszélek, még neki állt feljebb. És minden alkalommal amikor meglát valakivel beszélgetni, teszi a megjegyzéseket, hogy ez csak megfektetni akar, a másiknak ott a barátnője, a harmadikról meg cikis sztorit mesél (ami vagy igaz vagy nem). Miért csinálja ezt velem? Egyfelől nem szeretném elveszíteni, mert nagyon oda vagyok érte, másfelől meg nem értem a reakcióját.
2016. jún. 23. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem nem féltékenykedik, csak arra próbál utalni, hogy egy ribänc vagy. Ugyanis jó lett volna, ha anyukád megtanít arra, hogy másnak a párkapcsolatába nem köpünk bele.
2016. jún. 23. 11:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Én nem köptem bele senkinek a párkapcsolatába. Attól mert jó pasinak tartom, meg sokat beszélünk miért lennék ri***c? Sose kezdek addig senkivel, amíg tudom, hogy van más az életében. Ha szingli lenne, más lenne a helyzet.
2016. jún. 23. 11:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Rákérdeztél már, hogy miért csinálja?
2016. jún. 23. 11:24
 4/6 Blade Bone ***** válasza:
Ez lehet ilyen testvéri szeretet, vigyázni akar rád. :) Vagy nem tudom, én nem mernék így beleszólni más életébe. Ha meg tetszenél, megszereznélek és kész.
2016. jún. 23. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is tapasztaltam már ilyet, csak azzal a különbséggel, hogy nekem nem is jött be a fickó, meg próbáltam elkerülni, de ő nyomult (annak ellenére, hogy volt párja). Aztán számonkért, ha másokkal beszélgetek. Szerintem szimplán csak egónövelés ezeknek, hogy feldobják az unalmas kis magánéletüket.

Ráadásul, ha neked be is jön a pasi, akkor biztosan akaratlanul, tudat alatt is küldöd neki a jeleket, ami hízlalja a kicsike egóját, így nehezen venné, ha egyszer csak másra sugároznád a csodálatodat!

Szerintem gázak az ilyen emberek. Önbizalomhiányosak. Nem ártana nekik egy kis önismeret.

2016. jún. 23. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá,hogy miért viselkedik így? Ez a legtisztább.
2016. jún. 23. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!