Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdekel a párom volt barátnője?
Én a helyedben már első értelmes gondolataim megjelenését követően (kb. 3-4 évesen) eret vagdostam volna anyu szuper, teleshopos kerámia bevonatos, acélpengés, kézre álló, és ultrakönnyen kezelhető konyhakésével... De valami homályos oknál fogva, attól nem érzed rosszul magad, hogy anyádék idilljébe szépen beletaccsanttál. Erre mondják azt, hogy női logika? Nem tudom.
Minden kapcsolatnak van kezdete, reneszánsza és lezárása. Hogy te az ő életébe mikor csöppentél bele, az itt lényegtelen. A nő a múlt, te meg a jövője lennél. Ha hagynád, és nem mélyfilózást végeznél, az élet és kapcsolatok múlásáról. De amíg Plátón (Πλάτων - tudod a görög gondolkodós muki) tanait teszed épp akaratlanul is magadévá, addig, azért néha gondolkodj el azon is, hogy jelenben élni mennyivel jobb, mint megtörtént dolgokon stresszelni.
A te életed, a te dolgot, ha ettől neked jobb, akkor rágd tövig a körmöd, a nagy büdös semmin, és ha eleget agonizáltál nem létező problémákon, akkor kezdj el, mert az élet túl rövid, a boldogság meg kevés, úgyhogy foggal körömmel kapaszkodni kell belé, mert egy pillanat és elillan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!