Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a korkülönbség? Én : F/16, L/26

Manapság inkább fordítva szokott ezekből több lenni,mivel a lányoknak az érettebbek kellenek...10-en éve korosztályunkból ezt elég nehéz megtalálni. Ennyit a fordított részéről.
Ha meg is maradtok egymásnak,akkor folyamatosan titkolóznotok kell,nektek ez megéri?

miért kéne titkolózni? Hagyjátok már.
Törvényileg akadálya nincs. Max az ismerősök szemét szúrhatja, de azzal meg ne foglalkozzatok.
Ha bejöttök egymásnak, esetleg már szerelem is van, akkor miért ne?
Ha a csajnak bejön egy tizenéves srác, illetve szívesen lóg vele, akkor nyilván "még nem nőtt fel", amivel nincs semmi baj, a személyiben csak száraz adatok vannak, a kor csak egy adat, egy szám.
Max a csaj bánhatja, hogy te még nyilván 16 évesen nem akarsz gyereket, neki meg "ketyeg az óra".
De mégegyszer mondom: veszteni valótok nincs. Miért ne?

3-mas vagyok:
én tutira nem jönnék az általad említett dologgal.
Ha egy olyan esetben én lennék a csaj apja, akkor se tiltanám, mert értelme nincs, inkább ismerjem meg a srácot, és bár tudom, hogy egy 16L/26F páros esetén még bármi lehet, közel se biztos, hogyegyütt maradnak, sőt, de közölném a sráccal, hogy ha a szükségesnél nagyobb fájdalmat okoz a lányomnak (egy szakítás az mindenképpen fájdalmas, kár tagadni), akkor a zacsiját tutira felszögelem a homlokára.

#4 Igen, akkor a fiú egy rohadt pedofil állat lenne xD
Kérdező, lehet hogy néhány ismerősnek nem fog tetszeni a dolog de ha jól érzed magad vele (és ő is veled) akkor próbáljátok meg, ahogy írták nincs mit veszteni. A haverjaid meg valószínű irigyelni fognak xD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!