Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sok a korkülönbség? Én :...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a korkülönbség? Én : F/16, L/26

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy egy 26 éves felnőtt nő belém szeretett, és én is ő belé. Szerintetek ebből baj lehet?
2017. aug. 10. 09:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Hát beleegyezési korhatár felett vagytok, szóval törvényileg oké. Az hogy társadalmilag mennyire elfogadott az sok mindentől függ, barátok, család, stb. Kérdezd meg haverokat járnának-e egy 10 évvel idősebb csajjal, aztán kiderül mennyire elfogadott.
2017. aug. 10. 10:09
 2/14 Fruzs33 ***** válasza:

Manapság inkább fordítva szokott ezekből több lenni,mivel a lányoknak az érettebbek kellenek...10-en éve korosztályunkból ezt elég nehéz megtalálni. Ennyit a fordított részéről.

Ha meg is maradtok egymásnak,akkor folyamatosan titkolóznotok kell,nektek ez megéri?

2017. aug. 10. 10:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

miért kéne titkolózni? Hagyjátok már.

Törvényileg akadálya nincs. Max az ismerősök szemét szúrhatja, de azzal meg ne foglalkozzatok.

Ha bejöttök egymásnak, esetleg már szerelem is van, akkor miért ne?

Ha a csajnak bejön egy tizenéves srác, illetve szívesen lóg vele, akkor nyilván "még nem nőtt fel", amivel nincs semmi baj, a személyiben csak száraz adatok vannak, a kor csak egy adat, egy szám.

Max a csaj bánhatja, hogy te még nyilván 16 évesen nem akarsz gyereket, neki meg "ketyeg az óra".

De mégegyszer mondom: veszteni valótok nincs. Miért ne?

2017. aug. 10. 10:46
 4/14 anonim ***** válasza:
olyan érdekes, ha a csaj lenne 16 és a srác meg 26, akkor már mindenki jönne, hogy ez túl sok ebben a korban, meg mit tudom én..:D
2017. aug. 10. 10:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A csajnál baj van :D
2017. aug. 10. 10:52
 6/14 anonim ***** válasza:

3-mas vagyok:

én tutira nem jönnék az általad említett dologgal.

Ha egy olyan esetben én lennék a csaj apja, akkor se tiltanám, mert értelme nincs, inkább ismerjem meg a srácot, és bár tudom, hogy egy 16L/26F páros esetén még bármi lehet, közel se biztos, hogyegyütt maradnak, sőt, de közölném a sráccal, hogy ha a szükségesnél nagyobb fájdalmat okoz a lányomnak (egy szakítás az mindenképpen fájdalmas, kár tagadni), akkor a zacsiját tutira felszögelem a homlokára.

2017. aug. 10. 10:55
 7/14 anonim ***** válasza:

#4 Igen, akkor a fiú egy rohadt pedofil állat lenne xD

Kérdező, lehet hogy néhány ismerősnek nem fog tetszeni a dolog de ha jól érzed magad vele (és ő is veled) akkor próbáljátok meg, ahogy írták nincs mit veszteni. A haverjaid meg valószínű irigyelni fognak xD

2017. aug. 10. 10:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Törvényileg nincs akadálya, de ép ésszel fel nem tudom fogni, hogy egy 26 éves felnőtt nő mi az úristent akarhat egy 16 éves kisfiútól.... Nekem a max 3 év volt, amennyivel fiatalabb volt tőlem a pasi, de olyan éretlen és borzasztó gyerekes volt h az hihetetlen. Van egy olyan sejtesem, hogy ez nem lesz hosszú életű dolog. Egy 26 éves nő szerintem már komolyabb kapcsolatra vágyik, házasság esetleg gyerek/ek, amit egy gimis tinisráccal nem igazán lehet kivitelezni. Teljesen más eletszakaszban vagytok stb. De hát ti dolgotok..
2017. aug. 10. 11:07
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
Én örülnék ha 17 évesen egy jól kinéző 26 -ost kúrhatnék.
2017. aug. 10. 11:32
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Ja foleg ugy h ez illegalis mert te meg kiskoru vagy keress valakit aki 18 nal fiatalabb
2017. aug. 10. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!