Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem, vagy mi is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem, vagy mi is egészpontosan?

Figyelt kérdés

Először is, emiatt a történet miatt, nyilván lesznek, akik elítélnek, vagy valami, ezeket kérlek inteligens formában tegyétek meg.

15 éves vagyok, és idén nyáron nem akartam végig kockulni, szóval elmentem dolgozni. 2 hónapot dolgoztam.

Sok diákkal, felnőttel dolgoztam együtt, és 1-2 emberrel annyit beszéltem, hogy egészen a magán életemben érzem őket.

Eleve úgy volt, hogy idén nyáron, most csütörtökön megyek utóljára dolgozni, de rábeszélt, egyik csaj, hogy jöjjek be pénteken, és utána, elmegyünk kicsit piálgatni.

Bementem tegnap dolgozni, tök jó volt, a műszak végén már elkezdtünk alapozni, és elkezdte megmutatni, ez a lány a gyermek önmagát, vagy milyét. alapból, egy kimért inteligens lánynak tartottam, aki jó beszélgető társaság, és nem mellesleg csinos is.

Ez nem igazán izgatott, ugyanis 21 éves... kicsit sok volt nekem, szóval barátként kezeltem jófejkedtem meg ilyenek.

Szóval iszogattunk, és ahogy megmutatta a kis gyerekes cuki viselkedését olyan kis aranyos volt, akin jót mosolyogtam.

a végén, csak ketten maradtunk és megkérdezte, hogy jó barátnő alap lennék-e én meg, ahogy gondolkodtam arra jöttem rá, hogy igen. és egy kicsit lehet megdobogtatta a szívem vagy nem tudom, azt sem, hogy mit akartam megtudni tőletek.

a véleményeteket meghallgatnám.

#szerelem #korkülönbség #zöld szem aranyos nevetés
2017. aug. 19. 19:14
 1/9 A kérdező kommentje:
az este folyamán az egyre rekedtesebb nevetését és a zöld szemét kihagytam
2017. aug. 19. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Idősebb nőkkel nem lehet bajod de azert mivan ha csak baratként tekint rad???

Jóuram maga meg csak 15, oszt mivan ha 1 ev múlva már babát akar a leány?😃

22ferfi

2017. aug. 19. 19:17
 3/9 A kérdező kommentje:
a kimértet nem rossz értelembem értem, hanem nem igazán engedett közel magához az első pár hétben
2017. aug. 19. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:

marmint ugy ertem siman kerdezhette a lány ezt a baratnos dolgot is h jo baratno lenne e hogy mint srac te hogy latod

Lehet csak beleelted magad, nem lehet tudni

2017. aug. 19. 19:23
 5/9 I noor Y ***** válasza:

Az egyre rekettesebb neveteset oda kellett irnod😂😂

Am probalj talalkozni vele

Meg nen derult ki sokminden

Gondoljj bele ha csak barat lesz az se olyan tossz

2017. aug. 19. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Te biztos nagyon helyes fiu lehetsz ha egy 21 éves lány hiv el inni.Szerintem érezhet irántad valamit lehet hogy te is megdobogtattad a szivét

Én nem itéllek el mert egy táborban nekem is és egy barátnőmnek is 2 évvel fiatalabb fiu tetszett szóval nincs ezzel semmi baj :D

Szerintem lehetne köztetek még valami csak viselkedj vele továbbra is barátként és ha mégtöbb jelet látsz tőle ami arra utalhat h bejössz neki mondd el bátran mit érzel. Sok sikert!

16/L

2017. aug. 19. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:
hova mentél 15 évesen dolgozni "sok diákkal"?
2017. aug. 19. 23:41
 8/9 A kérdező kommentje:
netto 1000 forint/ óra😃
2017. aug. 20. 12:09
 9/9 A kérdező kommentje:
de a munkaköröm eleg tág volt, bár mindenkinek más volt a lányok nagyrészt minőségellenőrködtek, én raktárban dolgoztam excelben dolgoztam meg ilyenek.
2017. aug. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!