Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem, vagy mi is egészpontosan?
Először is, emiatt a történet miatt, nyilván lesznek, akik elítélnek, vagy valami, ezeket kérlek inteligens formában tegyétek meg.
15 éves vagyok, és idén nyáron nem akartam végig kockulni, szóval elmentem dolgozni. 2 hónapot dolgoztam.
Sok diákkal, felnőttel dolgoztam együtt, és 1-2 emberrel annyit beszéltem, hogy egészen a magán életemben érzem őket.
Eleve úgy volt, hogy idén nyáron, most csütörtökön megyek utóljára dolgozni, de rábeszélt, egyik csaj, hogy jöjjek be pénteken, és utána, elmegyünk kicsit piálgatni.
Bementem tegnap dolgozni, tök jó volt, a műszak végén már elkezdtünk alapozni, és elkezdte megmutatni, ez a lány a gyermek önmagát, vagy milyét. alapból, egy kimért inteligens lánynak tartottam, aki jó beszélgető társaság, és nem mellesleg csinos is.
Ez nem igazán izgatott, ugyanis 21 éves... kicsit sok volt nekem, szóval barátként kezeltem jófejkedtem meg ilyenek.
Szóval iszogattunk, és ahogy megmutatta a kis gyerekes cuki viselkedését olyan kis aranyos volt, akin jót mosolyogtam.
a végén, csak ketten maradtunk és megkérdezte, hogy jó barátnő alap lennék-e én meg, ahogy gondolkodtam arra jöttem rá, hogy igen. és egy kicsit lehet megdobogtatta a szívem vagy nem tudom, azt sem, hogy mit akartam megtudni tőletek.
a véleményeteket meghallgatnám.
Idősebb nőkkel nem lehet bajod de azert mivan ha csak baratként tekint rad???
Jóuram maga meg csak 15, oszt mivan ha 1 ev múlva már babát akar a leány?😃
22ferfi
marmint ugy ertem siman kerdezhette a lány ezt a baratnos dolgot is h jo baratno lenne e hogy mint srac te hogy latod
Lehet csak beleelted magad, nem lehet tudni
Az egyre rekettesebb neveteset oda kellett irnod😂😂
Am probalj talalkozni vele
Meg nen derult ki sokminden
Gondoljj bele ha csak barat lesz az se olyan tossz
Szia!
Te biztos nagyon helyes fiu lehetsz ha egy 21 éves lány hiv el inni.Szerintem érezhet irántad valamit lehet hogy te is megdobogtattad a szivét
Én nem itéllek el mert egy táborban nekem is és egy barátnőmnek is 2 évvel fiatalabb fiu tetszett szóval nincs ezzel semmi baj :D
Szerintem lehetne köztetek még valami csak viselkedj vele továbbra is barátként és ha mégtöbb jelet látsz tőle ami arra utalhat h bejössz neki mondd el bátran mit érzel. Sok sikert!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!