Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a lehető leggyorsabban elfelejteni valakit?
Egy fiúról lenne szó, de egyszerűen akárhogy próbálom, nem megy elfelejteni.
Ma viszonylag keveset gondoltam rá, de amikor eszembe jutott, szinte összehúzódott a gyomrom, legalább is olyan érzés volt, mintha valami összerántaná.
Meg éppen kint voltam a kertben, amikor eszembe jutott valami, és arra gondoltam, hogy majd elmesélem neki, aztán rájöttem, hogy az nem megy már.
Nem tudom, hogy szerettem-e, de mindenesetre eléggé kedveltem.
Ja és most nyáron már nem megyek sehová, ezért nem lesz, ami huzamosabb ideig elterelje a gondolataim.
Ti milyen praktikákat tudtok a felejtésre?
(Alkohol meg egyéb elvetemült dolgok kizárva :D)
Ja és ismerkedni se szeretnék, nem akarok beleugrani egy másik reménytelen helyzetbe.
Köszi a segítséget!
#2-es, írj rám privátban, elmesélem.
Olvasok, csak néha már a könyvek se kötnek le annyira, mint régebben. :(
Köszönöm neked ezt az igazán építő jellegű kommentet, feldobtad a napom.
Ha ezt most komolyam gondolnám, azt mondanám, hogy tévedsz. Fegyvert kéne hozzá szereznem. Ismerek olyat, akinek van, de az semmi képpen sem adná oda, tehát el kéne lopnom tőle, de valószínűleg a házában tartja. Egy betörés megszervezéséhez viszont akárhogy is nézed, idő kell, tehát legalább 1-2 nap lenne, mire fegyverhez jutnék.
Gyógyszer/kötél viszont van itthon, tehát nem kell időt eltöltenem a megszerzésével.
Mindenesetre köszönöm a válaszod, legyen szép napod :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!