Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A reménytelen szerelmet hogy lehet a leggyorsabban elfelejteni, vagy túllenni rajta?
Próbáltam már mást keresni, de senki nem tudja elfeledtetni, szóval ez nem vált be. Már kerestem magamnak hobbit is, de ott is csak azt képzelem el, hogy milyen lenne, ha ott lenne velem ő is. Magamban elalvás előtt mindig próbálom meggyőzni magam, hogy már nem szeretem, meg nem működik, ilyesmik, de aztán megint kezdődik előről az egész.
Ezt hogy lehet kiheverni, mit kell csinálni ilyenkor? Már több, mint másfél éve tart.
Teljesen átérzem a helyzeted. Ugyan így vagyok. Ez kihat az egész életemre. Családom elhanyagolom, nem csinálok semmit,nem járok sehova, mert nem akarok elfoglalt lenni ha netán keresne, és beszélni szeretne velem. Ha alszom, akkor is róla álmodom. Én is próbáltam magam elfoglalni mással, barátok, barátnőnek sírtam, nyugtatót szedek, sorolhatnám még! Írj privátot ha gondolod.
_T .
El kell fojtani magadban.
El kell fogadni hogy nem jött össze.
A hobbi nem ér semmit ha nem tudja teljesen elterelni a figyelmedet róla.
Fizikailag sportolj, így egyben lefáradsz és egyben kiadod magadból a dühödet.
Avagy sírj, az is jó stresszoldó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!