Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
A reménytelen szerelmet hogy lehet a leggyorsabban elfelejteni, vagy túllenni rajta?
Figyelt kérdés
Próbáltam már mást keresni, de senki nem tudja elfeledtetni, szóval ez nem vált be. Már kerestem magamnak hobbit is, de ott is csak azt képzelem el, hogy milyen lenne, ha ott lenne velem ő is. Magamban elalvás előtt mindig próbálom meggyőzni magam, hogy már nem szeretem, meg nem működik, ilyesmik, de aztán megint kezdődik előről az egész.
Ezt hogy lehet kiheverni, mit kell csinálni ilyenkor? Már több, mint másfél éve tart.
2013. febr. 10. 15:04
11/11 anonim válasza:
Fiú vagy? Szerintem a sport mellett segít az is, ha igényesebben kezdesz öltözni, rendszeresen mész fodrászhoz, adsz a kinézetedre, és elhiszed magadban, hogy bármelyik lányt megszerezheted, magyarul növeld az önbizalmadat. Legalábbis nekem ez bevált, már nem úgy gondolok erre a szerelemre, hogy egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom, mindenképpen ő kell nekem, hanem úgy, hogy jön majd még jobb, szebb, kedvesebb, aki viszonozza is. Persze ettől még ugyanúgy nem érdekel rajta kívül egyik lány sem, de így legalább már nem érzem azt, hogy esetleg csúnyának tartana engem, hanem könnyebben elfogadom, hogy egyszerűen nem vagyok az ízlésének megfelelő, lehet hogy egy nálam sokkal csúnyább meg pont tetszene neki. Másik "gyógymód" még a zene, nekem az mindenféle lelki problémámon szokott segíteni, de ha lehet, akkor ne a rádiót kapcsold be mert az tele van nyálas szerelmes számokkal, ami meg tovább fokozza a fájdalmadat. Az alkohol nem megoldás, én próbáltam, amíg hatott, addig jobban éreztem magam, viszont utána még rosszabbul, mint előtte:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!