Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom elfelejteni a leggyorsabban? Nektek hogy sikerült ha ilyen helyzetbe kerültetek?
Három éve megismerkedtem egy sráccal. Korkülönbség köztünk 10 év. Beleszerettem hamar, egy áldott jó embernek ismertem meg. 1Év barátság után összejöttünk, 2 évig voltunk együtt, tegnap szakítottunk. A szakításunk oka az volt, hogy kiderült hogy az exemnek valójában családja van. Feleség és gyerekek. Elég rendesen átbaszta a fejem, velem ezt elfelejtette közölni, amikor éppen hozzá mentünk kiderült hogy nem a saját, hanem a haverja lakására vitt fel 2 éven keresztül. Amikor épp együtt aludtunk, vagy én nála vagy ő nálam, otthon úgy magyarázta ki hogy el kell mennije a munkája által. Szombat este tudtam meg ezeket az információkat, egy másik lánytól aki azért keresett fel hogy kinyissa a szemem, miután vele is megtörtént ugyan ez ugyan ezzel a pasival. Eldurrant az agyam és köptem mindent a feleségének. Persze a feleség nem hiszi el, pontosabban elhiszi hogy megcsalták, de engem hibáztat mindenért. Szerintetek hogy felejtsem el Őt? Életemben először vagyok szerelmes, Ő volt nekem az első komoly. Úgy érzem belehalok ebbe a helyzetbe.:(
21L
Kerüld el, ne beszélj vele. Kapcsold ki a mobilodat.
Nagyon fájni fog, és nagyon nehéz lesz.
De meg kell tenned. Magadért.
én is hasonló helyzetben vagyok.. voltam..annyi különbséggel h a srácna barátnői voltak több is...
első nap sírtam, második nap hiányzott, harmadik nap memgtudtam az igazat!és tudod mit!nem bántam meg,mert tanultam, azt h az emberi aljasságnak nincsenek határai.. idővel elfogadod majd.. Hogyan felejthetnéd el?én pl elkezdtem olyanokat csinálni amit mindig is ki akartam próbálni, pl: elkezdtem küzdősportot tanulni, átfestettem a hajam, és a lehető legtöbb időmet töltöm a barátaimmal,3 hete szakítottunk, és merem állítani mostmár jól vagyok.. nagyon jól!arra gondolok mindig h mi vár még rám.. élvezem az apró örömöket, mint pl ha süt a nap.. stb... próbálj előre nézni!vedd észre a lehetőségeket!és ne nézz hátra.. ő nem érdemelt meg téged... és az élet igazságos..mindenki megkapja idővel azt amit érdemel.. :)
Angel
Nem mondod, hogy nem volt semmi gyanús 2 év alatt...
Nem érdemli meg, hogy bánkódj miatta, fog fel úgy, hogy nem szeretett igazán, ha képes volt így átverni.Persze, most fáj, de jó tapasztalat szerzésnek, legközelebb minden gyanús jelre figyelj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!